23Augusti!

GodEftermiddag alla söta :*

Sitter och tittar på Mulan 2 som går på DC. Inte världens bästa film, men det är typ det enda som går på tv nu. Och snart ska jag byta och för att åka och cykla med mamma. Är väldigt trött, men efter allt onyttigt känner jag att jag måste träna bort det ^^

Har inget mer att berätta, så jag återkommer ikväll med bilder från igår :) PUSS ♥


Kommentarer
Postat av: Lina

hihi okej :D du får väl hojta till när du är inne samtidigt som mig ;)



Men du , jag har en fråga ! Jag har lagt av lite med motionen nu i sommar och det kanske inte jag är ensam om .. haha, så jag tänkte fråga går du i någon sport eller något ? Hur får du upp konditionen och hur håller du dig i form ? :) en fråga i från lilla mig <3 ;)

2009-08-23 @ 17:41:40
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: FS

sv: Haha, bra!

Då är vi på samma sida ;)



kram

2009-08-23 @ 18:42:30
URL: http://falsksanning.blogg.se/
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

*Dagens låt är: Fly To Your Heart!* lyssna och tyck till (: http://sandratjulins.blogg.se/2009/august/selena-gomez-fly-to-your-heart.html#comment

2009-08-23 @ 19:16:14
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.



Tack för mig



( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-23 @ 19:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0