Michael Jackson<3

Världens största artist inom Pop är död. Han blev endast 50 år. Michael kommer alltid ha en speciell plats i mitt ♥


1958-2008
-
RIP Michael Jackson ♥



 

Mina två Personliga favoritlåtar av The King of POP <3


26Juni!

Hej! Förlåt, jag har inte bloggat på två dagar nu! Fyskäms!  Men nu är jag ialla fall här och ska blogga lite kort.

Idag var äntligen den sista dagen på sommarjobbet! Har varit jätteroligt, men jag känner att jag verkligen behöver lov nu, är så trött.

Men vi var ialla fall på mitt gamla dagis, jättekul att komma dit, även om dom har gjort om hela byggnaden typ :( Men nu till det viktigaste och roligaste där, Barnen! Det var seriöst de sötaste barnen jag någonsin träffat. Fast killarna var lite...roliga. Dom gick och klappa mig på räva hela tiden, haha. Och det var liksom inte lite lätt, utan med båda händerna och rätt på! Flera gånger om. Sen när vi skulle gå kom en och klängde sig fast på mitt ben och en annan kom om klappade på räva flera gånger om, haha! Men gud så söta som var. MÅSTE ha sommarjobb där nästa år.

Sen hände det inget speciellt. Och ganska snart var jag hemma och hjälpte mamma lite.

Men nu orkar jag inte skriva om något mer, så vi hörs imorrn :) GodNatt<3

Fotbad!

Ah, nu har jag suttit i fotbad i ca 30 min. Och det var riktigt härligt! Var ett bra tag sen jag tog ett fotbad, och jag kände att jag behövde det efter alla promenader i veckan:)

men nu är jag riktigt trött, så jag tänkte faktiskt gå och göra mig iordning för sängen, Så GodNatt<3

24Juni!

Hej Sweety!

Jobbet idag var bra, men jobbigt pga värmen, hehe. Sen blev det mycket glass, en vanlig strut, en Solero och sedan vaniljglass med chokladsås! Usch, inte bra för figuren, haha!

Men som tur är ska jag och Melissa gå ut och gå om en stund, så då kanske man kan bränna bort någon av glassarna ;)  Sen klockan 7 är det dags för ännu en träff med klassen, hoppas att vi kan komma fram till något vettigt denna gången, haha. Och efter det hem och laga mat, tänkte ta strips och typ hamburgare, låter väl gott?

Men nu ska jag försöka få tag i Melissa, så jag kan hinna fräsha upp mig innan klassträffen :) Puusspuuuss<3

Dagen outfit;
Jeans shorts och tröja från Gina Tricot



23Juni!

Hej Bloggen! Kom hem för ca en halvtimma sen, så jag har fått lite "mellanmål" i magen och sitter och tittar på Sweet 16 UK.

Dagen har även idag bestått av sommarjobb, och idag var nog den bästa dagen, när det gäller framträdanerna, så det kändes bra!

Idag måste jag nog städa på mitt rum. Usch, känns som att jag alltid måste städa! Men jag är väldigt bra på att lämna kläder i fotöljerna och att inte bädda sängen...och då ser det plötsligt jättestökigt ut! Aja, jag har ändå inget bättre för mig, så Why not?

Men nu ska jag först ta det lite lugnt, och sen börja med rummet :) Puuusspuuuss<3

Ny väska!

Just det! Glömde att skriva om det förut. Men jag har köpt en ny liten väska :) Det var utförsäljning på väskaffären i stan, 40% på allt. Så jag passade på när jag hade lunchrast. Blev en liten vit väska från Zack, kostade ca 80 kr :)


TV-time!

Om 5 minuter börjar 90210, så det betyder att jag ska mysa! har gjort te, fast hinner inte ta nu, får göra de i pausen :)
Men aa, nu är det dags att krypa ner i soffan med filten upp till hakan och bara njuta! Och efter det ska jag duscha.

Puuuspuuuss<3






WTF! Istället för 90210 är det TopGun! Åh, nu är min kväll typ, förstörd! -.-
Aja, jag får väl hitta något annat att titta på, eller så kanske jag kan duscha nu? Jo, så får det nog bli. Puuuspuuuss<3

22Juni

God Afternoon! Hur mår alla sötnosar där ute? :)  Själv mår jag bra, förutom att jag är trött och så.

Min dag har varit bra, vi var ute på två dagis och ett "pensionat-caffé". Sjävl tyckte jag att det gick bäst på cafféet. Sen fick vi fika på alla tre ställen! Usch, jag kommer va ett fetto i slutet av veckan, haha! Neh, men jag får väl träna i veckan.

Nudå? Jag måste nog duscha, känner mig inte så fräch, hehe. Sen måste jag ta reda på vart min bror är, så vi kan bestämma när vi ska äta, då mamma och pappa är i torpet hela veckan.

Men nu har jga inget mer att berätta :) Puuuspuuuss<3

Laguna Beach

Jag har huvudvärk, och jag är hungrig :( Usch, så synd om mig!

Men nu sitter jag ialla fall och tittar på Laguna Beach på MTV. Har inte sett den serien förut, och eftersom jag inte orkar läsa så tänkte jag att jag kunde kika lite :)

hm...har inget mer att berätta nu, så jag ska fortsätta titta och sedan hoppas jag att mamma har gjort något gott att äta! Puuuspuuuss<3


dagens outfit

Hemma igen! Blev inte så jättemycket gjort i parken, så vi ska träffas på onsdag igen, hehe.

Men nu har jag tid att lägga in Dagens outfit iaf :)

Även idag är kläderna från gina. Smycken från Glitter, Smycka och Hippiebandet har jag gjort själv!



21Juni!

Damn, va tiden går fort! Juni är ju snart slut :o

Och nu back to whats important, haha!   Har precis ätit och har målat naglarna på ena handen, och ska precis börja på den andra. Skulle egentligen ha tagit kort på Dagens outfit och så, men vi får se om jag hinner det, måste snart kila iväg till "klassträffen" :)  Menmen, jag gör väl det när jag kommit hem. Puuuspuuuusss<3

Myggh*lveten!

JAG HATAR MYGGOR! Mina ben är fulla av jobbiga myggbett efter midsommar, så J*vla jobbigt! usch...

Så, nu har jag släppt ut lite luft, hehe. Jag vaknade för en timma sen ungefär, så jag ska precis börja sminka mig och fixa håret :)

Planerna för idag är att läsa massor i tredje Twilight boken. Och klockan 14 ska jag gå till stadsparken för att möta upp "ex-klassen" för att bestämma datum för Laserdome och Tältning. Hoppas detkommer fler idag än det gjorde förra gången vi skulle mötas :)

I tidigare inlägg sa jag at jag skulle berätta om min midsommmar, men det finns faktiskt inte så mycket att berätta. Vi var ute i torpet med kompisar till familjen. Vi åt sill och potatis, gick tipspromenad, åt jordgubbar m. grädde och sedan blev det grillning på kvällen :) Mysigt, om man räknar bort alla mygg och knott!

Men nu ska jag börja med sminket och håret, ser fördjävlig ut just nu... Vi hörs lite senare . Puuuspuuuss<3

Hemma!

Nu är jag hemma från Torpet (har firat Midsommar därute) :)

Idag är jag übertrött, så jag ska snart gå ner och duscha och sedan ska jag och mamma gå och hyra en film som vi ska mysa framför :) Så jag bloggar mer om min Midsommar ikväll ! Puuuspuuuss<3



17Juni!

Oj, Sent inlägg idag! Men jag har inte orkat blogga, hehe.

Dagen har även idag bestått av sommarjobb. Och idag har vi haft riktigt kul! Speciellt på eftermiddagen, då de flesta av oss var väldigt trötta och blev lite flumm, hihi ^^ 

När jag kom hem satte jag mig direkt vid tv'n och nu hade jag tänkt gå ner och duscha! Efter det måste jag nog städa på rummet, damsuga och lite sånt, är inte speciellt fräsht här inne :o

Men nu måste jag gå till the dusch! Puusspuuuss <3

Huvudverk!

IH! Jag har huvudverk! Och jag är så trött att jag är snurrig. Inte mysigt. Huvudverk+nästäppa+trötthet=Hemskt!    Får hoppas att mamma eller pappa sätter på te snart. te brukar få mig att må bättre :)

Snart är de dags för Paris Hilton's; My new BFF., får inte missa det ! Sen ska jag som sagt försöka lägga mig tidigt, så om jag är helt färdig till klockan 10 så vore det lovley!

Puusspuuss<3

Hemma!

Nu sitter jag hemma och tittar på The Hills. Dagen på "jobbet" har varit bra, förutom att näsan är igenkorkad och jag är hur jävla trött som helst! Jag måste gå och lägga mig tidigt idag!

När jag kom hem var jag grymt sugen på fika, så jag värmde hallon och åt det tillsammans med gräddglass, Lovley! Men nu är jag sugen på knäckebröd, så jag ska nog knalla ner och göra iordning ett :)

Annars då? Jo, jag har bestämmt mig för att vara med familjen på midsommar. Mamma har varit jätteledsen/arg på mig, och jag orkar verkligen inte med det längre, så därför blir det att fira midsommar exakt som jag brukar...Men det blir nog bra ändå.

Men nu ska jag hämta knäckebrööd! Puuspuuuss<3

Dagen oufit;

Tubkjol och body - Gina Tricot.


Sommarjobb!

Hej!
Idag vare första dagen på sommarjobbet! Tyvärr började dagen itne så bra. Skulle möta melissa 7.45, men så försov jag mig till 7.15., så det blev att slänga på sig mjukisar, sätta upp håret i en bulle och kladda på sig lite smink innan jag trökade ner en macka i magen. Jag hatar att behövde stressa på morgonen, blir så trött och på dåligt humör. Men väl på "jobbet" var jag glad,, så härlig gäng! När jag kom hem för att äta lunch såg jag att vi hade fått våra Klasskort och Spexkort. Och jag säger en sak; fyfan!
Klasskortet var helt fördjävligt! Jag kommer ihåg att när vi tog korten var det vid ett tillfälle som jag inte var med när han tog kortet, och det vartydligen det kortet han hade valt att använda...FUCK YOU!  Sen syns jag knapt på spexkortet :(


Menmen. Snart ska jag och mamma gå ut och gå, ska bli skönt! Och efter det blir det dusch och kvällsmat :)  Puuuspuuuss<3

BLAH!

Usch! Jag orkar igentligen inte blogga, men jag har inget annat för mig... Har precis tittat färdigt på Twilight och massa extra material, och lyssnar nu på lite musik. Filmen är ju så underbart bra att man blir galen! Jag skulle kunna titta på den en gång till nu direkt, men det är så j*vla varmt i mitt rum, så jag måste nog gå ner en stund. ELLER! Jag kan ju läsa i 3,e boken istället! Har ju inte kommit igång med den än, så nu måste jag juh det. Aa, så får det bli :D

Puusspuuuss<3



lovelovelovelove<3

14Juni!

Hej Bluuggen! Hur mår ni? Själv är jag jättetrött, snuvig och känner mig sådär konstig i halsen. Uschusch. Men som tur är är det Söndag, vilket betyder att man ska ligga hemma och slöa! Så snart ska jag åka iväg och lämna tillbaka filmen jag och My hyrde igår, och sen ska jag köpa choklad som jag ska smaska på medans jag ser på Twilight! Har tänkt se den hela veckan, men har inte haft tid.  Denhär gången har jg fått låna My's film, och det är den "riktiga", så jag ska kolla på massa extra material, wiihuu!

Men det är bäst att åka iväg så fort som möjligt! Puuuspuuuss<3



Filmkväll!

Så, nu har My åkt hem, så jag tänkte berätta lite om kvällen. My kom ca kl 8, då satte vi direkt på filmen vi hade hyrt, den hette Scary Movie 5, det skulle vara en skräck/komedi, men det var bara ett ställe i filmen som jag skrattade åt. Så det var en riktig B-film! Aja, efter det satt vi mest vid datan och chattade med olika folk på Omegle!

Så tack för en mysig kväll My<3


SuugFilm!

13Juni!

Hej bloggen! Sitter och kollar på The City :)

Idag har jag varit uppe hos Julia och plockar ner allt från Balvagnen. Vi blev dock bara 6 pers, men det gick jättebra ändå. Sen åkte jag och My och hyrde film som vi ska titta på ikväll. Till de blir de chips och cola, så vi ska mysa massa! Vi har frågat och Madde och Melissa vill va med, men det verkar inte som att dom orkar :P

Just det! När vi var hos Julia bestämmde vi att vi skulle fira midsommar hos Emma, så jag frågade päronen när jag kom hem, och dom blev nästan arga! Jag fattar ingenting. Det är alltid OK när brorsan vill vara med sina kompisar på båda Nyår och midsommar, men när jag vill det så tänker dom bara på våra gäster (ex. en tjej som jag brukade leka med när jag var liten), och att jag typ är "otrevlig" som inte vill vara med. Men jag fylalkr faktiskt 16 iår, jag måste få lite frihet lixom...
Aja, nu har jag lättat hjärtat lite, så nu ska jag fortsätta titta på tv (: Puusspuuuss<3

Sista natten mé gänget<3

Shit ! eftermiddan/natten igår var helt underbar, nästan mer underbar än skolavslutningen faktiskt! vi åkte till Skara Sommarland runt 15.00 och kom dit 45 minuter senare. Då gick vi direkt till den nya åkatraktionen Tranan, lite små obehaglig faktiskt. Inte läskig, men...obehaglig. Sen åkte vi lite andra saker och sen gick jag, My och Julia för att bada (?!) Fast det var så kallt i vattnet och uppe på land, så vi badade endast i ca 10 minuter. Sen gjorde vi oss iordning för kvällen. Tyvärr var det så fuktigt ute, så mitt hår ville inte vara platt...men det blev bra ändå.

Sen klockan 21.30 kom vi in på discot, och det var underbart! Det fanns två st att välja på, ett som var utomhus i ett tält och ett som var inomhus, som var mer som ett riktigt discotek. Själv tyckte jag att det som var inomhus var roligast, men jag var med madde och melissa, som tyckte att det andra var roligast, så jag fick vara med dom, och det avr inte tråkigt på något sätt, men det var mer "min stil" i det andra. Men ja dansade längt fram vid scenen och sjöng som fan. Så idag har jag ont i fötterna, benen och halsen. Men det är sånt man får leva med när man dansat gärnet två kvällar irad. <3



Skolavslutningen+Bal!

GodMorgon minna små vänner!

Ojojoj! Vilken dag det var igår!  Skolavslutning, där vi gick från skolan till Folkets park på morgonen, och jag hade mina nya högklackade skor, och såklart fick jag skoskav!  Menmen, det är sånt man får leva med. Väl i parken sjöng vi med kören och sen sjöng Jag, Madde, My, Melissa och Linn våran låt som vi har tränat på; Friday I'm in love. Gick riktigt bra :D

Sen var det även stipendie utdelning, och min klass (9a) fick ta emot 6/10, så man kan säga att 9a ägde ut alla klasser totalt! Jag fick inget stipendie, men det gjorde inget :)

Sen var det dags för balvagnarna och det var otroligt att få stå där uppe och skrika! Tyvärr vann inte våran vagn, men jag hade så kul så det spelade inte heller någon roll!

När jag kom  hem åt jag, duschade och sedan började mamma med mitt hår, tog ungefär 1 tim och 45 min Oo, efter det sminkade jag mig och tog på mi klänningen. Sen mötte jag upp Madde, My och Melisa för att ta kort. Och det var min brors kompis som tog dom (han är grym fotograf tydligen), så vi hade en personlig fotograf, känndes ju lite kul! 

Inne på balen åt vi mat och sedan runt halv 9 började vi dansa. Och jag har aldrig dansat så mycket, och aldrig haft så kul! Fast idag har jag riktigt ont i fötterna, men what the fuck!    I had the time of my life<3

Så, det var min skolavslutning<3

Sista dan i skolan...

Usch! Sista skoldagen...Men det var ialla fall en bra dag, trots pissigt väder. Först tränade vi med kören, och det gick jättebra, förutom att jag inte kan texten till några av låtarna...menmen, hinner kanske träna på det ikväll. EFter det gick vi till en gamal fotbollsplan där hela skolan spelade brännboll, jag hann vara med på en match som vi tyvärr förlorade... Och efter det var det dags för fotboll. 9,orna mot lärarna. Jag var inte med och spelade,. men jag hejjade på som bara den! Det blev 2-2, fast lärarma spelade väldigt tasktigt, haha.

Snart ska jag åka och möta upp Linn, Melissa och My, så ska vi fika och sedan köpa mat till ikväll, då vi i klassen ska grilla och leka lite lekar, lite som en klassfest kan man säga! Känner på mig att det kommer bli LOVLEY!
Men det är väldigt kallt, så jag ska ta på mig mjukisar och plocka ner en tröjja i en väska, så åker jag sen.


Ha en trevlig kväll! Puusspuuss<3

dagen outfit;

allt från Gina Tricot


Bilder från dagen;


Julia, Melissa, My


Linn, Adde


My, Madde, Julia, Melissa


fuutboll!




Ny duschad

God kväll mina små vänner!  Nu har jag precis duschat, vilket var väldigt behövligt kan jag säga. Jag solade idag efter orkestern, och det var riktigt varm idag, varmare än det brukar, så jag blev..öhöm, liite svettig, haha!  Sen har mamma provat att locka mitt hår igen inför balen, den här gången med riktigt bra hårprodukter, så det blev riktigt bra! Sen testade jag även hur jag skulle sminka mig, och jag kommer köra på en enkel look, med ljusrosa nyanser, skimmer och rosa läppar :) Hoppas att det blir bra, och att man inte ser för "vardaglig ut". Men det tror jag inte, ialla fall inte när man får på sig allt.

Men nu måste jag tvätta bort sminket och torka håret, och sen ska jag gå och lägga mig. Så detta blir sista inlägger för idag, och imorrn kommer jag troligen inte hinna blogga speciellt mycket. GodNatt, Dröm Sött<3

9Juni!

Hej Allihopa! Sitter på rummet och tittar på tv samtidigt som magen kurrar. Hoppas att mamma eller pappa fixar mat snart, hihi.

I skolan idag städade vi bara ur skåpen och klassrummet och efter det fick vi åka upp till Julia och fixa balvagnen igen. Denna gången var alla utom två pers i klassen där, mysigt! Vi blev iprincip helt färdig, ska bara sätta i små blommor och sånt, så vi kommer kunna spendera mer tid tillsammans med klassen, grilla och leka lekar!  Kommer bli underbart!

Ikväll hade jag tänkt kolla på Twilight, men jag kom på att det är Paris new BFF, och sen måste jag kolla hur jag ska sminka mig på balen, så det blir nog tyvärr ingen film ikväll : (   Menmen, that's life!

Men nu ska jag titta lite mer på DC :) Puuspuuss<3

Dagens outfit;
stor t-shirt - Rydens
jacka - Calypso
Tights - Gina Tricot


Project Runway

Sitter och tittar på finalen av PR. Har tvättat av mig sminket och hoppat i pjamasen, så jag ska bara tvätta mig med Blackhead daily eliminating scrub (?) och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och sen kan jag hoppa i sängs :)

Har ni tittat på PR? Vem tycker ni ska vinna?  Själv tycker jag nog att...Leanne ska vinna :)

Men nu ska jag fortsätta titta, så hörs vi imorrn! GodNatt<3

Havssjön!

Hej Alla Glada! Tänkte berätta om dagen uppe vid havssjön, hehe.

VI åkte ungefär halv 9, och det tog ca en timma upp dit (!), var heelt slut efter cyklingen, tänk er sjävla att cykla 1.5 mil, och typ bara uppförsbackar. Man blir ganska mör i benen efter det.

Men väl uppe hade vi faktiskt jättekul! Vi lekte lekar, tex; Muffin Man, Bro bro brejja och sånt, illkul! Sen hände det som inte fick hända, jag tappade bort min nyckel! Vi gick och letade överallt, men jag hittade den inte... Men som tur var hade någon annan hittat den, så jag fick tillbaka den tillslut, puh.

Färden hem gick mycket fortare, pga alla nerförsbackar, woho! Sen när jag kom hem läste jag ut New Moon och efter det gick jag och fikade med Linn och min flöjtlärare, trevligt :)

Nu sitter jag hemma och tittar på The hills och tar det lugnt! Ikväll är det massa tv som gäller och sen ska jag soova :)

Puusspuuus<3

The F-word!

Woho, McFly är med i The F-word. Har faktiskt aldrig tittat på det nån gång, men nu när McFly är med måste man ju det! Visserligen lyssnar jag inte på McFly lika mycket längre, men dom har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta ^^<3


Danny, Dougie, Tom, Harry<3

Chill!

Hej igen! Nu sitter jag och chillar framför tv'n med lite chips som blev över från igår och det smakar väldigt bra! Snart kommer melissa och lämnar hennes kamera som jag ska låna imorrn :) så jag går ner nu! Puuspuuss<3

7Juni!

Hej Sweety! Hur mår ni ? Själv mår jag bra, har precis ätit lite, så livet är ganska gott :)

Känner att jag har varit väldigt duktig idag! Vaknade kl11 i morse, och sedan dess har jag städat och rensat i min lilla byrå. Så nu har jag slängt gammalt/slut smink, papper, smycken jag inte använder och sorterat allt från smycken till underkläder, haha. Tyvärr är sängen inte bäddad, men den struntar jag nog i idag, hihi. Sen har jag även kollat på kläder till Sista natten med Gänget, så nu har jag bestämmt kläder jag ska åka dit i, det jag ska bada i och vad jag ska ha på mig på discot :)

Nu snart måste jag åka och lämna tillbaka filmen jag lånade igår, och även köpa något till imorrn. Vi ska nämligen cykla upp till Havssjön (vilket jag egentligen inte vill), så då vill jag ha något att äta på, typ en liten godis påse eller några kakor. Sen ikväll ska jag och mamma prova bal-frisyr, den är ju nu på torsdag...Shit, STOR klump i magen vid tanken av det, fan :/

men nu måste jag åka, Puuspuuss<3

GodNatt!

Nu ska jag faktiskt göra mig iordning, lägga mig och läsa och sedan försöka lägga mig lagom tidigt. Är väldigt trött, och jag har ont i magen efter friterad kyckling och chips :s

Så detta blir sista inlägget, Godnatt<3


puss<3

The House Bunny!

Har precis tittat färdigt på filmen, och den var riktigt bra! Den var liksom, lagom "blondin-rolig" eller vad man ska säga,haha. Ni som gillar blond humor borde titta på den :) Till filmen har jag även tjockat i mig chips, men jag drack vatten ist för cola. Jag tycker att chips och vatten smakar mycket bättre ihop än chips och cola, någon mer som gör det? =)

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Får väl kolla runt på olika kanaler och se om det finns något roligt att titta på.

Vad gör ni ikväll? :)  Puuspuuss<3




6Juni!

Hej Hopp! Hur mår ni? SJälv mår jag faktiskt bra (äntligen). Har ju varit något konstigt med mitt humör de senaste kvällarna, men nu mår jag sådär lagom bra :)

Var och spelade förut, gick väl sådär, men det var ju svinkallt och små-regnigt, så jag tror alla kände sig lite halft slappa idag, hehe. Men efter det gick jag in på JS och köpte mig en klubba och choklad, som jag ska gå och smaska på nu!

Ikväll är jag och brodern själva hemma, så vi ska beställa lite Kina eller Thaimat och sedan har jag hyrt en film; House Bunny, som jag ska titta på samtidigt som jag äter chips och dipp :)

Men nu hör jag hur chokladkakan ropar däruppe, haha. Så vi hörs senare ikväll . Puuuspuuuss<3

Nationaldagen!

Glad Nationaldag!   Hur har ni firat? Själv har jag dansat på torget, och det gick faktiskt riktigt bra, förutom att dom hade på låten för fort! Det gick svinfort, haha. Men jag är nöjd över dagen än så länge :)  Men halv 5 ska jag fram till stan igen och marcha med orkestern, och efter det är min dag över, haha.

Dansoufit;



GodNatt!

Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan hoppa i säng! Måste upp runt 8.30 imorrn, tyvärr...

Så GodNatt och Dröm Sött<3

Hm..

Asså, det är nog något fel på mig. Jag har blivit på dåligt humör ikväll igen! Så himla tråkigt. Vill inte göra något, och då får jag tråkigt, och då blir jag på sämre humör! Fan... Men jag får försöka rycka upp mig!

Imorrn är det national dagen, och då ska jag först dansa på torget, som börjar halv 11. och sen på eftermiddagen runt kl.5 ska jag spela med orkestern. Tyvärr ska det nog bli dåligt väder, så det blir väl inte att gå runt på stan med flickorna. Eller jo, kanske. Vi får se!

Men nu ska jag kolla om det finns något roligt på tv, Ha en fortsatt bra kväll. Puuspuuss<3

5Maj!

Hej! Hur har eran dag varit? Min har ialla fall varit mycket bra. Underbar dag med klassen och efter det solning, lovley! Tyvärr är det dåligt väder, och då blir jag väldigt sötsugen, och jag har inget hemma! VIlket är bra ioförsig, men det vore hemskt gott med en liten chipspåse faktiskt, haha.

Menmen, nog om min godis-vilja! Just nu sitter jag och skickar bilder till Isa och Madde, samtidigt som jag tittar på MTV movie awards. Ville egentligen se från början, men jag har ialla fall fått se när Miley tar emot pris för bästa film musik, reklamen för New Moon och när Kristen Stewart tar emot pris för bästa kvinnliga roll :D Hoppas på att få se när hon och Rob Pattinsson tar emot priset för bästa Film-kyss!

Oj, kollade på klockan nyss, och snart måste jag byta om till danskläder! Har genrep klockan 5, inför Nationaldagen imorrn, och just nu är den 4, så snart är det dags attn dra iväg.  SÅ vi hörs ikväll  :) Puuspuuuss<3

Borta!

Min USB-sladd till kameran är borta! och jag orkar inte gå runt och leta, så det blir inga bilder på dagens outfit. Men jag kan ju berätta typ. Jag har mina vita, slitna leans, vitt linne och min blåa "mys  tröja", allt från Gina!  Om jag hittar sladden i eftermiddag kanske jag kan lägga in en bild :)

Nu är klockan halv 10, så snart ska jag åka till skolan för att ha idrott och engelska, och efter skolan ska jag och Madde gå och sola, känner mig jätteblek nu när det har varit så dåligt väder! Så jag hoppas få lite färg idag :)

Sen gick min längsta nagel av lite, typ på sidan. Så nu är den sne! Dock inte så jätte, som tur är. Vill ju ha mina naglar långa och fina till balen nästa torsdag. Visserligen är det några som är riktigt korta nu, så dom kommer nog inte hinna växa "över kanten". Menmen, Jag ska ialla fall ha mina egna naglar, dvs. inga lösnaglar!

Men nu ska jag fixa lite innan jag drar mig mot skolan, Ha en bra dag! Puuspuuss<3

GoodMorning!

GodMorgon!  Sitter i morgonrock på rummet och tittar på Top Model 7. Har nämligen sovmorgon, så jag börjar klockan 10. Skulle igentligen kunna sova en stund till, men jag kunde inte somna om...

Idag är den sista vanliga skoldagen på Forsen skolan. För nästa vecka är det massa andra saker som händer. Härligt! Sorgligt! Allt på samma gång...  Måste verkligen ta vara på varenda minut idag<3

Men nu har jag ätit upp, så jag ska fixa iordning och ta lite dagens outfit bilder :) Puuuspuuuss<3

4Juni!

Hej! Jag kommer inte orka blogga mycket, känner mig helt piss! Vill bara gråta av någon anledning...Usch, hatar att känna såhär. Och vet ni vem dom får sota för min dåliga dag? Min mobil! Har slängt den i golvet två gånger sen jag kom hem, så nu ligger den under mig säng...Kanske borde kolla till den snart?

Aja, skolan var helt Okej. Fick VG+ i slutbetyg i Svenska, ganska nöjd. Sen sa min Helt Puckade, Idiotiska lärare en helt förjävlig sak till Melissa. Vill inte ta upp det här, men jag säga såhär; Alla i klassen blev minst lika arg som jag blev, och Melissa stackaren började gråta. Stackare<3 Kan ni förstå att hon gjorde en puckad sak?

Efter skolan åkte jag till Skövde med mamma och pappa och jag hittade en bikini i sista sekunden! Sen hittade jag även en grej som jag ska ha i håret på balen.

Men nu orkar jag inte blogga mer, så jag ska fortsätta sura....Pusspuss<3

Snart är det dags...

...för mig att duscha! Var och tränade precis, och det gick inte så bra! Kännde att jag inte orkade ta i ordentligt, och sen var det en jobbig instruktör! Hon var bara för mycket! Usch, då blev jag på dåligt humör, haha.

Imorrn är det skola igen och efter det ska jag till skövde för att köpa en bikini till Sista Natten Med Gänget, ett hårsmycke och kanske även lite andra smycken, tex. ringar och armband. Vill även köpa något i klädväg, men tror inte att jag har så mycket pengar tyvärr...Så det får bli nån annan gång :(

Men nu har mamma duschat klart, så nu är det dags för mig att bli fräsch! Puuusspuuss<3

3Juni!

Hemma från skolan! Eller jag har varit hemma ett tag nu, men har ätit en varm macka och lite sånt, så har inte hunnit blogga. Men nu har jag lite tid över, så då slänger jag in ett inlägg.

Skolan var mycket bra! Älskar min klass som bara den! På morgonen samlades vi vid Haga-kiosken, och där i från gick vi Åna Rundan (bilder kommer!). Tog klasskort och filmade lite. Sen när vi kom tillbaka till Haga-kiosken köpte vi glass och efter det var det dags att gå tillbaka till skolan. Där fortsatte jag filma massa, ska nämligen bli en Film till Stigge (klassföreståndaren).

Nu hemma måste jag plugga lite So. Diskussionen om EU är imorrn... Sen är det träning tror jag.

Därför mina kära vänner tänker jag sätta mig med So'n nu direkt! Annars blir det aldrig av, hehe. Lägger som sagt in bilderna från idag lite senare ;) Puuusspuuuss<3

Min kjol!

Glömde att säga det förut. Men jag fick hem min kjol som jag har gjort i Syslöjden. Blev faktiskt väldigt nöjd med den :) Visserligen är den för stor i midjan, men om man har ett skärp  så passar den jättebra, och sen är det inte riktigt min stil...Men man kanske kan använda den någon gång i sommar :)



Kollade på Paris Hilton's My new BFF förut, och det tror jag att jag kommer gilla! Brukar gilla sånna dumma program, haha. Kommer ni titta på serien? :)

Puuspuuuss<3

dagens outfit

Dagens outfit;
- T-shirt - Zara
- Jeans Leggings - Gina Tricot



2Juni!

Oj, det blev ett lite senare blogginlägg idag. Men jag har ingen ork att blogga faktist....inte riktigt lika kul längre. Aja, den får väl vara kvar ett tag ändå!

Men dagen har gått ganska segt. Var på någon tråkig konstutställning sista lektionen. Såg ju han och...shit, tänk att man kan bli ledsen så snabbt! Men jag måste seriöst sluta tänka på han nu, jag gör ju mitt eget liv jobbigt pga att jag tänker så mycket...

När jag kom hem gjorde jag faktiskt ett eget hippie-band av typ, läder-remsor av ett gammalt bälte. Tror nämligen att jag ska ha ett på skolavslutningen, men jag är inte säker, så jag vill inte slösa pengar på att köpa ett när jag kan göra ett som ser precis likadant ut, haha. Så det blev jag nöjd med :)

Idag är det orkester, fast senare träning. Så jag kommer missa Paris new BFF. Men mamma sa att hon kunde spela in det åt mig ^^  Men just nu ska jag snart gå ner och äta, så jag bloggar lite senare, om jag har något kul att berätta. Puuuspuuuss<3

EU

Hej Bloggen! 

Just nu sitter jag i datasalen och har So. Som de flesta andra i min klass så hatar jag So!  Nu håller vi på att läsa om EU, och på torsdag ska vi disskutera vad vi kan om det i små grupper. Woho! Super Kul, verkligen...  Men men, jag går inte in för det ordentligt. Jag kommer inte höja mig till ett MVG i ämnet, och jag tror inte att han kommer sänka mig pga att jag inte gör så bra ifrån mig på detta. Så jag kan ta det chill idag.Sen har jag glömt mina papper hemma, så jag kan inte göra något idag, hihi. 

Men nu är det bäst att avrunda innan min lärare kommer, han blir itne så glad om han märker att jag sitter här vid bloggen, hehe. Skriver lite mer när jag kommit hem. Puusspuuuss<3

1Juni!

Kan ni fatta att det redan är 1 Juni?! Det är helt sjukt.

Men men, min dag har varit helt okej. Tränade med Skolavslutningskören, spelade Brännboll (mitt lag vann, woho!) och labbade på Kemin. Sen var det spelning och det gick mycket bra :)

Ikväll är det träning, och pga det varma vädret känner jag att jag kommer svettas som en gris! Haha!  Men det blir att ta på sig kortbyxor och linne, så blir det nog bra.

Nu har jag inget mer att skriva, så jag ska åter gå till att läsa i New Moon (Andra Twilight boken). Och jag såg precis Trailern, helt Wonderful! Längtar galet mycket<3

Puuspuuss<3

RSS 2.0