Hemma!

Hej bloggläsare! Sitter vid mina föräldrars dator nu och tittar på tv. Ska snart hämta lite te och en smörgås :)

Fikat var jättemysigt! Så skönt att alla 4 var igen, har ju inte blivit så nu när My går i skolan i Skövde :(  Menmen.
Efter fiakt gick vi in på Lindex, my skulla köpa klänningar, och hon fick med sig 3 st klännignar för 99 kr! Sjukt rba pris, och jättefina klänningar.


Men nu vill mamam att jag hämat mat, så jag bloggar mer senare :) PUSS ♥

Mot Julius!

Hej bloggen!

har snart smällt i mig två stekta ägg och ska snart åka till stan för att fika med madde, melissa och my :) Ska bli jätttemysigt att vara alla 4 igen :* 

Oj, hinner itneblogga mer nu, så de får bli ikväll. PUSS ♥

GodNatt!

Nu har jag duschat och fixat håret a la Juicystar07 (kolla videon). Så jag ska ta och lägga mig nu!
Så vi hörs mer imorrn. PUSS och Dröm Sött ♥






Fick dock inte till det precis som hon fick, eftersom hon har myycket längre hår än jag, och hon gjorde nog lite mer nogrant. Men än är jag nöjd, och hoppas bara att det ska stanna i när jag sover!

Linser!

Hej alla!

Just nu sitter jag och tittar på Top Model 3, med mina nya linser i ögonen. Var ju hos optikern efter skolan, och min syn hade såklart försämrats. Med hela 20%! För er som inte fattar det så är det mycket... Så jag fick med mig "Enmånads linser", för att se vad jag tycker om det. Och just nu känns det konstigt. Kan känner ju väldigt väl att det är något i ögat, men jag ser ju bra iaf! :)

I skolan hade vi bara två lektioner, Svenska och Biologi, så dagen gick jättefort. Och eftersom jag itne skulle till mamma förän klockan 2 (vi slutade ca 1) så gick jag, Fredrika, Sarah och Diana på stan lite :)

Men nu ska jag räkna lite matte och sen kvart i 6 ska jag fram till musikskolan, så ska jag få en speltid :) PUSS ♥

Måste rusa!

Nu måste jag rusa ner och ta på mig allt och åka till skolan! Ha en bra dag, PUSS ♥

NattiNatti

Nu jag har gjort mig iordning helt och tänkte gå och lägga mig! Har sovmorgon imorrn, så tänkte vakna ungefär...8, så har jag lite extra tid att fixa mig, det blev liksom lite stressigt idag! Men jag får ju ialla fall sova en timma extra :)

Sen klockan halv 3 imorrn ska jag till optikern! För er som inte visste det så har jag glasögon, och har haft det i ca 1,5 år nu. Dock anväder jag dom bara hemma och när jag ska läsa på tavlan i skolan. Men nu ska jag på återbesök och se om min syn har förändrats, och om jag ska va ärlig, så tror jag faktiskt de, åt de sämre hållet :/  Aja, vi får väl se imorrn!

Vi hörs imorrn! PUSS och GodNatt ♥

Juicystar07

Hey Guyes!

Här kommer en video på en tjej som visar lite olika smink/hår och accecoar-tips. Jag gillar verkligen hennes video och tänkte "dela med mig" av en av mina favoriter :)




Och nu sen jag har sett domma videorna har jag blivit intresserad av sminkning! Tror faktiskt att jag ska önska mig lite olika borstar och olika paletter när jag fyller år. (dvs om ca 2 veckor, woho!)

DO+Foundation

Dagens outfit;

Kavaj, T-shirt,Linne,Leggings - Gina Tricot




Foundation;
Loreal Paris True Match - C2


Fram till stan!

Nu ska jag fram till stan och köpa foundation. Gjorde nämligen en fruktansvärd upptäckt när jag sminkade mig imorse...Jag hade fått ett fjortis-fejjs! Tydligen är inte min mammas foundation rätt för min hudfärg längre :( Aja, jag har ju fått pengar nu, så det är väl lika bra att spendera ;) haha.

Se ya soon, med dagens outfit bild :* ♥

24 Augusti!

Hejpå er!

Kom hem från skolan för kanske 45 minuter sen. Skolan har varit bra idag, hade Datorkunskap för första gången, och det verkar jättekul! Tyvärr blev det lite krångel för en tjejs FC-inställningar, så vi kom lite efter i "schemat". Så vi han inte göra en almanacka som vi skulle, men det får vi göra nästa vecka ist :)

Just nu sitter jag på mitt rum och tjockar i mig chips, dipp och cola som blev kvar från i lördags, haha. Tycker de är bättre att jag äter upp det än min mamma, som gärna vill gå och äta av mina chips (;

Men dansen kommer ju igång nu i veckan, så då kan jag ju unna min lite gott, right?

Aja, nu ska jag proppa i mig dom sista chipsen innan mamma kommer hem, och sen ska jag sätta mig och läsa i Breaking Dawn. PUSS ♥

Time to say goodbye

Nu ska jag bara tvätta mig och återfukta facet! Och sen ska jag gå och lägga mig. Känner att jag inte fått tillräckligt med sömn och mat idag, jag har mått illa typ hela dagen, och nu på kvällen har jag varit svimfärdig...Usch, hatar't! Aja, Jag går ju och lägger mig i tid ikväll, så jag hoppas att jag mår bra imorrn.

Imorrn tänkte jag inviga min kavaj från Gina. Och vet ni?
Jag är nervös! haha, hur kan man va nervös över ett klädesplagg?! Ingen aning, men jag är alltid rädd att jag inte passar i dom kläderna jag har, speciellt när det inte är något som jag brukar ha på mig...Men aja, det blir nog bra ändå :)  Lovar att jag ska lägga in en Dagens Outfit efter skolan, så ni får se =)

GodNatt! PUSS ♥

Bilder

Nu kommer bilder från gårdagen/natten :)









23Augusti!

GodEftermiddag alla söta :*

Sitter och tittar på Mulan 2 som går på DC. Inte världens bästa film, men det är typ det enda som går på tv nu. Och snart ska jag byta och för att åka och cykla med mamma. Är väldigt trött, men efter allt onyttigt känner jag att jag måste träna bort det ^^

Har inget mer att berätta, så jag återkommer ikväll med bilder från igår :) PUSS ♥


Morning!

GodMorgon! Hur mår ni? Själv sitter jag med Madde i vardagsrummet och tittar på Hannah Montana och har precis ätit lite frukost :)

Inatt gick vi och la oss kl 6, och vaknade sedan halv 12. Så några timmar sömn har vi ju fått ^^ Och jag är faktiskt inte så jättetrött, inte än iaf...

Aja, bloggar mer i eftermiddag. PUSS♥

Natt/morgonblogg!

GodNatt! Eller morgon kanske? Nja, nästan iaf!

Jag och madde sitter i vardagsrummet och lyssnar på musik. Har inte sovit nåt än, hehe. Men vi har ju nästan druckit 4 liter cola tsm, så det kan ju vara därför vi inte har somnat ;)

I natt har vi suttit och pratat om allt mellan killar till skola och till fester, väldigt mysigt må jag säga. Älskar verkligen att bara prata, och speciellt med Madde :) ♥

Kvällsblogg

Heej!

Sitterhemma hos mig med Madde, som förövrigt häller upp cola till mig nu ^^

Vi har tittat på 17 again för itne så länge sen, lovley film asså! Man blir ju helt till sig när Zac Efron, hihi. Han och Robert pattinson står helt klart högst på min lista över snyggingar ;)

Nu ska jag joina Madde när hon står och dansar och sjunger för mig, woho! PUSS♥


22 Augusti!

Godmiddag! Eller eftermiddag? Hm, whatever...

Vaknade kvart i 12 idag, suck! Ville ju va uppe i tid, eftersom jag ska va med flickorna idag. Menmen, dom är nog snart påväg hit, så det blir ju bra ändå :)

Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar nog på något kul! De gör vi alltid :*

Föresten, min brorsa köpte en systemkamera igår! Och eftersom han itne är hemma i helgen så satte jag i mitt missekort och tog lite provkort, hihi. Don't tell anyone ;)



Nattblogg!

Nu blir det ett nattinlägg innan jag stänger ner och somnar! =)

Ikväll gjorde jag och mamma egen pasta! Det var förvånande enkelt, och det blev jättegott! Och till efterätt blev det blåbärskaka med choklad och grädde, mums!

Senare på kvällen har jag bara suttit på rummet och chattat med lite folk och samtidigt tittat på ltie tv, lite lagom mysigt sådär :)

Men nu måste jag sova, ska va med madde och melissa imorrn, och eventuellt my också, så då vill jag ju vara på topphumör! Och sen på kvällen ska Madde sova över hos mig, då jag är själv hemma annars, myys<3 Det kommer bli våran efterlängtade Emo-mazing kvällar, woho! Nu vet ni säkert inte vad det betyder, men jag kan säga en sak; Det betyder FLUM och KORT! :D

Men nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs imorrn! PUSS och Godnatt ♥



Ny bloggdesign på G?

Yes! Har precis snackat med http://fotoblixt.blogg.se/ och hon ska göra en design åt mig! Jag får dock vänta ett tag, då hon har 3 pers. innan mig, men det är värt det. Har kikat in hennes blogg några gånger och hon gär väldigt snygga designer och bilder =)

I can't wait! :* ♥

Helg!

"Nu är det FredagsMys! Om det så är det sista jag gör..."

Yes, nu är det äntligen helg! Ska bli skönt att få sova lite, haha.


Slutade för en timma sen, men jag följde Fredrika till Forsen, så jag kom hem för ca en halvtimma sen!
Tänkte snart sätta mig och räkna matte, uuh. Tyvärr, men har en halv sida kvar som ska vara färdig på måndag, och jag vill itne sitta imorrn eller på söndag och räkna.

Sen ska jag hjälpa mamma att hitta något recept på kvällsmat :) Just de! Måste köpa en almanacka av nåt slag...får köpa det när vi åker till ICA. PUSS♥

Film?

GodKväll alihopa ! Hur mår ni? själv ahr jag ltie ont i huvudet, som jag altid har nu för tiden :/ Är lite trött efter skolan och, men annars mår jag rba :)

Nu tänkte jag ta och kolla igenom om jag behöver plugga något idag, och om jag har tur och inte behöver plugga, å tänkte jag sätta på Twilight! :D  Kärlek på den liksom ♥

Blir kanske något mer blogginlägg ikväll, men vi får se... PUSS ♥

Closing time

Nu ska jag leta ut kläder, sminka av mig och måla naglarna :)  Så därför stänger jag ner datorn för ikväll, vi hörs imorrn! PUSS ♥

Kvällsmat!

GodKväll alla söta läsare (eftersom jag har såå många, hoho)

Sitter jag tittar på Leila på Landet och äter lite kvällsmat. Eller, inte mycket till mat egentligen, en macka och varm choklad! Men chokladen blev grymt god! Och det varjättelänge sen jag drack det :)

Jag var ju och tränade förut, och det var jättevarm! Kan ju ha berott på att det var så bra väder på dan! Men det gick jättebra ändå :)  Känns så skönt när man har tränat, känner sig så duktig, och belönar sig med något gott på kvällen.

Snart måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorrn, det ska tydligen bli varmare än idag, så det blir nog shorts eller tights. Usch, nästan jobbigt att man behöver tänka så otroligt mycket på vad man ska ha på sig nu när man går på gymnasiet!  Jamenar, det är ju endel snyggingar där, och då måste man ju se bra ut jämt! haha.

Men nu ska jag fortsätta äta, dricka och titta på tv. Ha en bra kväll PUSS ♥

Real day at school

Hej! Sitter jag och tittar på Sweet 16 och huvudet dunkar! Helvette. Har ju huvudverk jämt nu förtiden!

Aja, skolan var bra idag. Sovmorgon till ungefär 10, en lektion innan lunch i mer än 1 timma och sen två lektioner till innan jag slutade. Så skolan börjar ju inte helt fel ;)

Snart måste jag byta om, ska träna med mamma. Men först måste jag nog dricka massa vatten och hoppas att huvudverken går bort, annars blir det jobbigt! :(   Vi hörs ikväll, PUSS ♥

18 Augusti!

Hejsan bloggen!

Idag i skolan hade vi typ, samhörighetsdag med 2,or och 3,orna. Vi i natur/teknik skulle ha en "Baka-tårta-tävling". Så vi blev indelade i smågrupper och sen skulle vi själva baka en tårta som liknade något, våran skulle likna en fotbollsstadio, men den blev ganska misslyckad, haha! Sen fick vi sluta runt 1, härligt!

Då åkte jag bara hem och hämtade pengar och sen mötte jag upp Melissa och Madde för att köpa skrivblock till mina ämnen =) Efter det gick vi och köpte cola och satte oss på en bänk och snackade i nån timma innan Melissa behövde ge sig av hem.

Då, köpte jag och Madde varsin glass och satte oss på torget och njöt av solen! Sen kom Claudia och Sandra och var med oss till ungefär 8, då jag och Madde behövde gå hem :) Har varit en jättemysig dag!

Men nu ska jag göra mig iordning för sängen, har visserligen sovmorgon till 9.50, men jag ska möta Madde och Melissa halv, och sen innan måste jag duscha, eftersom jag glömde det ikväll, hehe.

Vi hörs morrn! PUSS och GodNatt ♥

Dagens outfit

Jag har inte fått till någon bra bild på DO, så jag skiter i bild och berättar vad jag har på mig.
Om ni tittar några inlägg ner så ser ni vad jag köpte i Gbg, och idag ahr jag på mig den mattrosa toppen och bältet från BikBok och mina svarta jeansleggings från Gina =) Och såklart smycken ♥

Känner att jag inte är på blogg-humör, så förvänta er inte så mycket bloggande, hehe. Men imorrn hoppas jag att jag mår bättre, och då blir det roligare att blogga =)

Vi hörs imorrn. PUSS♥

Första Dagen!

Hej! Usch, jag är trött och har ont i huvudet! Blir ingen träning idag för mig inte...

Menmen! Idag var det första dagen på gymnasiet. Var bara massa infornation, så det var väl inte jättekul. Men berättade för mamma vilka lärare vi får som klassföreståndare, och hon sa att vi hade fått en av de bästa lärarna i matte och No, en lärare som hon hade när hon gick i högstadiet faktiskt :) Så det känns jättebra!

Imorrn ska vi ha typ, gemensamhetsdag med 2,orna och 3,orna. Kommer bli jättenervöst, eftersom jag är så kort, och alla andra är så långa, haha! Menmen, får hoppas att jag inte skämmer ut mig totalt!

Nu måste jag plocka iordning på mitt rum och sen ska jag vila. Vi hörs om några timmar. PUSS ♥

Nighty!

Nu måste jag gå och lägga mig! Ska som sagt upp klockan 7 imorrn, och jag vill ju inte somna första dan på gymnasiet! haha.

Om jag hinner så lägger jag in dagens outfit på morgonen, annars får ni se det efter skolan =)
Sov sött allihopa ♥

Fresh!

I feel so fresh! I feel so fresh! Hm, kanske början på en hitlåt? haha eller inte?! xD

Iaf. Har precis duschat efter spinningen som jag var på. Gick bra, fast jag fick ont i magen, troligen för att jag var lite hungrig, får hoppas att det snart blir lite mat =)

I eftermiddag har jag tittat på Pirates of the caribbean - At worlds end, och kollat in snyggingen Johhny Depp! Han är verligen hur snygg som helst, och speciellt i Pirates ;)  Kanske tar och tittar på första filmen ikväll, om det inte blir för sent, för jag måste ju upp klockan 7 imorrrn, eftersom skolan börjar! Usch för gymnasiet asså ><

Men nu måste jag borsta håret och sätta på mig myskläder, vi hörs ikväll, PUSS ♥


-

Nu ska jag gå och hjälpa mamma, om hon nu vill ha någon hjälp, hehe =)  Annars går jag upp på mitt rum och sätter igång någon film ! PUSS♥

Bossy

Här kommer en riktigt bra låt av Lindsay Lohan! Är inget jättestort fan av hennes musik, men denna är riktigt bra! Listen and you'll se ;)



Picture this!

Fredag;


Madde<3


=)


Madde och jag <3


Madde <3


Klubba+cola <3


My och Melissa <3


My och (en glad) Madde <3


Lördagens shopping;


Topp och Bälte - Bik Bok (199/99 kr)


Jeansleggings - Gina Tricot (199 kr)


Kavaj - Gina Tricot (499 kr)


Ring och Armband - Accent (39/49 kr)

=)

16 Augusti

Hej alla Söta ♥

Usch va trött jag är! Somnade när jag tittade på Harry Potter, och sen väckte mamma mig halv 10 ungefär...Visserligen var det bra eftersom jag måste upp kl. 7 imorrn (!).

Idag tänker jag bara stanna hemma, hjälpa mamma att baka lite bröd kanske, eller kanske ska ta och titta på en film, eftersom jag inte såg så mycket av HarryPotter igår ^^  
Vad ska alla ni andra göra idag? =)


Nu ska jag ladda upp lite bilder från Fredagen och bilder på mina kläder som ja köpte igår! PUSS ♥

Harry Potter 3?

Funderar på om jag ska stänga ner datorn för ikväll och sätta på en film, kanske Harry Potter 3? Det är ju en väldigt trevlig film, eller? =)  Aa, jag ska ju iaf itne lägga mig än, det vore ju katastrof! haha.

Vi hörs imorrn med PICTURES! Wuhu... PUSS och GODNATT ♥

Fredagen

Ja, tänkte berätta lite om min fredag! Moaha...

Åkte till Madde typ kl. 2, också gick vi direkt fram till stan, hände inte så mycket just då,så vi satte oss vid en fontän och solade, ända till vattnet blåste på oss, usch! Då gick vi en runda till, och då träffade vi på lilla My! Var jättekul och se henne, har itne sett henne på kanske 2 veckor? Och vi bestämmde att vi skulle vara sen under kvällen. Vid 4 gick jag och mötte upp melissa, så gick vi till dom andra Kommunmusikanterna ( För er som itne vet det, så skulle vi spela den kvällen). Vi spelade sammanlagt tre gånger under kvällen, och det var inte såkul, hehe.

Runt halv9 beställde jag pizza till mig, madde, melissa och my, också satte vi oss på en filt på gräset och åt, jättemysigt, haha not... Efter 10 hade vi spelat alla spelningar, så då gick jag madde och my en liten sväng på stan, snackade med Emma en stund, trevligt =) Och sen halv 12 åkte jag hem och la mig!

Visst lät det som att vi ahde kul? De hade vi verkligen, och nu känner jag att jag längtar grymt mycket till matfestivalen i SKövde! Woho ♥  (bilder kommer som sagt imorrn!)

Göteborg

Hey Babes! =)

Sitter i källarn och ahr precis läst massa blogginlägg och svarat på lite kommentarer och lyssnar på lovley music ♥

Idaf har jag varit i Göteborg med mamma. Tog tåget som gick typ kl. 9 från Falköping, så vi kom dit typ kl 10. Vi letade efter en klänning som mamma ska ha på min kusins bröllop om en månad och lite kläder till mig. Hittade mycket fint! Har inte hunnit ta kort än, men jag gör det imorrn, och lägger in bilder från gårdagen =)

Men det blev iaf en top, ett skärp, en kavaj, jeansleggings, ring och armband, så jag är jättenöjd! Och sen var det så mysigt att gå på stab med lilla mamma :*

Ikväll ville jag egentligen fram till stan en stund, men jag är så trött i benen så jag orkar inte, och sen är nog inte Madde hemma, så då vore det ju inte kul endå ;p

Ehm, nudå? Har inget att skriva, så vi hörs lite senare, PUSS ♥

Done!

Nu är jag färdig! Har duschat, rakat benen, plattat håret, sminkat mig, fixat smycken och allt annat!

Dock hade jag stora problem med att bestämma vad jag skulle ha på mig, eftersom det är fint väder ute ville jag ju ha lätta kläder, och jag hade tänkt ha min gula tubtop, fast som kjol, men hittade inget bra att ha till och sen satt inte mina kortbyxor bra, och massa skit, så det tog minst en timma att bestämma, och nu har det blivit en ganska "vanlig outfit" och som jag har haft några gånger innan, men wtf!

Linne - HM (HIV/AIDS)
Svart linne - Lindex
Kortisar - Gina Tricot


Ringar - SIX
Klocka - ?
Solisar - pappas gamla



Nu ska jag försöka få igång moppen och sen runt 2 ska jag åka till Madde, så ska vi fram på stan och kolla när småbarnen fiskar kräftor, om jag inte minns fel så händer det lite andra saker framme på torget och =)
Sen klockan 4 måste vi skiljas för då ska jag spela med K.musikanterna. Blir kvar till 10, och sen kanske går på stan mer =) PUSS♥


Time to shower!

GodMorgon på er! Sovit gott? Det har jag, förutom att jag blev väckt av ett sms från SJ (Jag och mamma ska ju till Gbg imorrn). Lite störande, men eftersom jag somnade innan kl 23 igår så är jag itne så farligt trött =)

Men nu ska jag duscha, också bloggar jag mer om vad jag ska göra idag efter det, PUSS♥

Friends for changes



I feel Good...

Nästan iaf! Är inte snurrig längre, men jag är tung i huvudet, så det blir nog ingen sen kväll för mig. Usch, jag blev verkligen rädd...Wellwell, nog om det nu =)

När jag har bloggar färdigt ska jag gå upp och sminka av mig och sedan sätta på tv'n en stund innan jag hoppar i sängen! Blir nog inget mer blogginlägg ikväll, för våran internet anslutning krånglar och jag kan därför inte vara på mitt rum och blogga, lite synd, men så kan livet va ibland =)

Så jag säger GodNatt och SweetDreams ♥



Faint!

Jävlar, höll på att svimma för typ 10 min sen! Det blev jättesnurigt och jag kunde knapt se något! USCH & FY. Har aldrig svimmat helt, men varit nära på några gånger...men denna gången var nog värst, för jag känner mig fortfarande yr och kan knappt sitta på stolen :S

Stackars mig :(

Blåbärskaka

Hej sötingar ♥

Sitter i köket nu och tittar när mamma plockar iordning på disken, hihi. Men ska snart börja med maten, blir något med kyckling, yummi!

Träningen jag var på förut gick bra, men de flesta av oss kände att vi itne tränade tillräckligt mycket igår, så det blev lite panik, men jag tror det blir bra imorrn, på Kräftansdag.

När jag kom hem ville mamma att jag skulle baka, hon hade nämligen hittat ett nytt recept på blåbärskaka, så självklart ställde jag upp och bakade. Allt gick bra förutom att jag brännde mig lite på plåten precis när den kom ut ur ugnen, men jag blev bara lite röd, ^^   Och jag kan säga att kakan ser jättegod ut, så ikväll blir det nog kvällsfika :*

Men nu är mamma klar och jag ska börja laga mat, vi hörs senare ikväll, PUSS♥


spenatsoppa!

Hej alla sweet♥ Hur mår ni? =)

Själv vaknade jag klockan 9 idag, så jag är lite trött, men ska snart äta lunch, så får hoppas att jag vaknar till efter det. BTW så är det jag som har lagat mat idag. Det blev Spenatsoppa! Typ världens godaste soppa? ^^  Den blev jättebra tycker jag, får bara hoppas att min lilla familj tycker om det också...

Klockan ett ska jag fram och träna inför kräftansdag imorrn, och efter det hade jag tänkt åka hem och titta på en film, kanske sagan om ringen? Problemet är bara att min bror har den på sin data, och det är itne ofta han lämnar det, hehe. Men om jag frågar riktigt snällt så kanske jag kan få låna den och titta ^^

Har ni några planer för dagen? Berätta! =)

Godnatt

Nu ska jag sminka av mig och hoppa i sängs! Vill gå upp i tid så jag blir van inför nästa vecka (skolstart!) Så vi hörs mer imorrn, PUSS och Sweet Dreams ♥

Ändrade planer

Aa, jag hade ju tänkt vara med mami och papi ikväll, men papi vill titta på fotboll och mami behövde stryka tvätt, så jag har gått upp på mitt rum nu ist ^^

För tillfället tittar jag på Leila på Landet, och för er som itne vet det så är det ett matlagnings/bak.program. Ja, jag älskar att baka och laga mat! Helst bakar jag, men mitt intresse för matlagning har blivit större. Men det är kanske inte så konstigt, min mamma är riktigt duktig på att baka och laga mat, så jag har ju lärt mig endel av henne =)
Gillar ni att baka eller laga mat? Svara gärna! =) PUSS♥

-

Nu har ja previs duschat och ska ta på mig myskläder och äta lite kvällsmat :*

Träningen gick bra, gick på ett pass som heter Zone 2,och det är ett pass som förbättrar fettförbränning och bättrar konditionen =) Så den är inte så jobbig, men lagom tycker jag!

Ikväll ska jag mysa med familjen framför tv'n och sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt! Har träning imorrn igen, så då vill jag va pigg ^^   Vad ska ni göra ikväll? =)

PUSS♥

Träna!

Äntligen funkar internet igen! Harinte funkat sen jag kom hem från träningen med K.musikanterna...

Tyvärr hinner jag itne blogga mycket, ska snart åka iväg och spinna med mamma. Så jag måste byta om nu :p

PUSS ♥

dagens outfit

Linne - Vero Moda
Jacka - Calypso
Jeansleggings - Gina Tricot  




Morning!

God morgon alla söta :*

Var tvungen att vakna kl 9 idag (!), så jag skulle hinna duscha och fixa mig ordentligt. Så nu är det gjort, och ska snart börja sminka mig och platta håret, och sen ska jag ta kort på dagens outfit, har äntligen hittat sladden till kameran ^^

Ni får ha en bra morgon såläng :* PUSS ♥

GodNatt!

Nu är det dags att sova för lilla mig :* Måste upp tidigt imorrn för att duscha, fixa mig och äta, för klockan 1 ska jag på träning med kommunmusikanterna (nivet, mitt sommarjobb?). Vi ska spela på kräftansdag som är på fredag, får 300kr var fört, Lovley (;

GodNatt, PUSS♥

Stolthet och Fördom

Nu sitter jag på rummet och tittar på film. Hade ju glömt Twilight hos Madde, men som tur var gick det en film på 3,an. Stolthet och Fördom. Har velat se den filmen länge nu, den verkar så mysig och romantisk, hihi :*  Sen är ju Kiera Knightley en favorit bland de kvinnliga skådespelarna :)  Hoppas den är så bra so jag hoppas, PUSS ♥


Hemma!

Nu är jag hemma igen!

Mamma har precis satt på te, och snart kommer nog mormor in och äter lite kvällsmat med oss :) Fast jag kan nog inte vara social hela kvällen, det är ju final i Paris Hilton's; My new BFF! Det får man inte missa ^^

Ohno! Vet ni vad jag kom på nu?! Jag glömde Twilight hos Madde :'( Jag som hade tänkt se den ikväll, BUHU!
Aja, jag får väl se den imorrn istället...också får jag leta fram någon annan film att titta på :*

Bloggar kanske mer ikväll, PUSS ♥


Kärlek på hög nivå :*<3

Hos Madde!

Sitter hos Madde och chillar lite nu =)   Vi var ute och gick på stan för ett tag sen och kollade i lite affärer, tyvärr har vi inte så många här i Tidaholm, menmen. Sen började det regna, så det vara bara att bege sig hem igen =)

Var ju och klippte mig förut och. Det blev bra! Visserligen tog dom inte alls mycket, men det var ju de jag ville, hehe. Så det tog ca 15 min och sen åkte jag till Madde :)

Jag bloggar mer ikväll, PUSS♥


jag och Madde förra sommaren =)

11 Augusti!

Hey Bitch! How you doin? Själv mår jag bra, lite små trött bara, men jag vaknar nog till om en stund, har ju iaf varit uppe i ca 1,5 tim nu =)

Idag ska åka och klippa mig, visserligen bara toppa igenom håret, men ska bli skönt att bli fräsh i håret till skolan börjar :) Bara dom itne klipper för mycket, då stämmer jag dom! haha, kanske inte, men jag blir arg ;)

Efter det ska jag dra till Madde, så ska vi hitta på något, ska bli mysigt :)  Ajust de, sen ska jag få Twilight av henne! Hon fick den när hon började prenumenera på FRIDA, men eftersom jag är lite mer galen i filmen än hon så får jag den. Gosh, hon är ju lovley min lilla plutt :*<3

Men nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag äta, vi hörs. PUSS ♥



Blir lite dålig bild på dagens outfit, men sladden är borta igen (hehe). Men jag har iaf en blå t-shirt från Calypso och lång linne och tights från Gina, så det var ingen speciell outfit ;)

10 Augusti!

GodMiddag!

Sitter och äter lite Aprikoskräm, mmm! Kräm är mumsigt ^^

Idag tänkte jag va med kompisar. Först hade vi tänkt åka upp till Havssjön och bada, men det är mulet, så jag är inte så jättesugen på att bada...Men vi kan ta och mysa inne istället :)

Har inget mer o skriva om nu, så vi hörs lite senare ! PUSS♥

It's time!

Nu är det dags för mig att säga godnatt! Ögonen svider, så det är ett tecken på att jag vill sova, hehe.

Hoppas ni sover gott, också hörs vi imorrn =) PUSS ♥

Update!

Hellu! Har inte blivit något bloggande i helgen, men jag har inte vart hemma. Har ännu en gång vart i torpet... Men jag har också vart och badat och steekt som fan. Tyvär har jag blivit lite mer rödbrun än brun i ansktet, men min foundation är för ljus, så det är ju lovley!  Tyvärr verkar det som att det ska bli sämre väder nu i veckan, menmen, that's life.

Idag har jag och min lilla familj vart på bio. Det blev Sommaren med Göran. Inte riktigt så bra som jag trodde att den skulle va, men den var ändå bra :) Efter det blev det liite pizza, så jag fick itne ont i magen för en gångskull, woho.

Nu ikväll ska jag sova! Är jättetrött efter all sol och efter bion, men först ska jag kolla lite på tv tror jag =)

Ha en mysig kväll, PUSS ♥




NightyNighty!

Har precis sett på den Förlängda versionen av Sagan om RIngen - Konungens återkomst (över 4 tim!) och är jättetrött, så det är dags för mig att sova, bloggar mer imorrn.

GodNatt, PUSS♥

HurryHurry!

Nu Måste jag skynda mig! Måste ta moppen ut till torpet, och kanske måste tanka innan jag ger mig iväg, som tur är har jag bensin hemma (Y)

Imorrn blir det förmodligen bad! Ha en bra kväll. PUSS♥

Nu drar vi ut!



PUSS!

5 Augusti!

Hey Babes! ;)

Woho! Solen lyser och livet är härligt just nu :*   Om ett tag ska jag va med madde och ikväll ska jag ut i torpet, härligt ska de bli.

Men nu sitter jag bara för mig själv och lyssnar på musik, kanske ska ta och sätta mig på altanen ist? Aa, vi får se =)
Min webcamera funkar inte och jag hittar inte min kamera, så det blir ingen dagens outfit nu...Men kanske senare idag, så håll ut, haha!

Vi hörs senare, PUSS♥

118 100

"118100 tror att Sara Westerlund är en ung, vacker tjej som gillar bröd jättemycket (?!). Hon har många vänner som hon gärna spela Yatzy med."

Vafan? haha! Detta svaret fick jag när jag frågade vem Sara Westerlund var. Visst, bröd är gott, men jag spelar inte gärna Yatzy med mina kompisar, haha omg...

AJa, Jag sitter iaf och tittar på Kate och Leopold, en mysig film faktiskt, och har precis ätit choklad som min bror bjöd mig på, Usch, My brother is making me fat! Men imorrn Ska jag och mamma ut och springa, det måste vi...


Vad gör ni en Tisdag kväll som denna? =)

Hiss&Diss

Kan Storbloggare så kan jag! haha♥



Stora stickade Koftor - Jättemysigt att ha nu när vi går mot Hösttider. Har sett många fina på både Lindex och Gina Tricot. Verkligen ett måste att ha!

Loréal Glam Shine läppglans - Köpte det läppglanset för ca ett år sen och det blev direkt mitt favorit läppglans. Har tyvärr vart slut länge nu, men ska köpa det snart! Läppglanset håller jättebra och det blir inte kladdigt alls.  En stor favorit!

Neutrogena Visibly Clear-produkter - Har användt både Blackhead eliminating scrub och Sminkborttagningen i nästan 6 månader tror jag, och jag älskar det! Min hy har blivit mycket bättre. Ska inte säga att jag inte får finnar mer, för det får jag, men inte alls lika mycket som innan, och den är bra om man har lite känslig hy. Så om ni drabbas av finnar och liknande så tycker jag att ni ska köpa den. Finns på Apoteket.




Sommarlovet 09 - Missförstå mig inte, det har varit skönt med lov, men det hade ju inte skadat med lite mer sol! Det var bara fint väder den andra och tredje veckan, den andra veckan jobbade jag och den tredje var jag i torpet, så jag kunde inte njuta av vädret med mina kompisar. Får hoppas att det blir bättre väder i Augusti/September.

Paulina Danielsson - Jag tyckte om hennes blogg till en början, men nu har hon blivit så dålig på att uppdatera och hon skriver inga roliga saker längre. Hon uppdaterade mycket mer och bättre när hon umgicks med Dessie...FySkäms Paow!





dagens outfit

Tunika - Gina Tricot
Leggings - mammas
Spetslinne - JC




Klocka - ??
Armband - Scoop
Ringar - SIX
Halsband - Smycka






-

Hej igen! Sitter just nu vid broderns dator, så jag kan inte lägga in Dagens outfit just nu, utan det får bli efter maten =)

Har iaf fixat mig i ca 1,5 timma nu och ska snart sätta in maten i ugnen, det blir Kyckling, sås och bulgur (typ som ris), visst låter det gott? ^^

Idag har jag inga planer. Hade tänkt fråga Madde om vi kunde hitta på något, men hon skulle till Lidköping, och Melissa och My är också bortresta... Lite synd, men jag hittar säkert på något vettigt att göra ;)

PUSS♥

GodMorgon!

I'm Upp! Elle, jag har varit uppe i en timma, men iaf :)

Har sovit mycket gott inatt, yay me?   Så idag kommer jag nog må bra, har ju mått lite smådåligt både i söndags och igår, blivit arg för ingentin! Men idag, då jäklar, haha! Lovar att jag ska blogga mycket, inte för att jag har så många besökare, men jag tänker blogga iaf :)

Men nu måste jag sminka mig och fixa håret, och det kan ta ett tag, hehe. Vi hörs efter med lite Dagens outfit osv. =) PUSS♥

BadBadBad...

Hm, har inte blivit något bloggande idag! Och jag som hade lovat mig själv att försöka få igång min blogg :( Men jag kan faktiskt skylla på min bror som har suttit och laddat ner massa skit hela dan... Men imorrn, då ska jag blogga! Hoppas jag, hihi.

Men idag har jag faktiskt spelat GameBoy - Pokemon. I know, soo 5 years ago, haha. Men jag hade inget annat att göra, och för ett tag sen laddade jag ner gameboy och alla pokemon spel till datorn, så jag tänkte att jag kunde spela lite, och jag satt faktiskt i två timmar och spela, haha =)

Brukade ni spela Gameboy när ni var små? =)


Morning!

GodMorgon sötnoozar♥

Hur mår ni? =) SJälv mår jag bra faktiskt, ska snart ta en dusch och fixa mig, så sen kommer jag känna mig ÜberFräääsh.

Idag hade jag tänkt stanna hemma faktiskt, bara va för mig själv. Jag älskar att vara själv någon dag i veckan, och bara mysa, titta på film och pyssla om sig själv , någon mer än jag som tycker så? =)


Men, nu måste jag hoppa in i duschen! Bloggar mer sen :) PUSS♥

NattiNatti!

Nu ska jag gå och lägga mig, har inget bättre för mig, så varför inte få sin skönhetssömn, right? =)

Tittade på en film som heter Blue Crush (Kate Bosworth) förut. Fick den av mina flickor när jag fyllde år för två år sen, och hade inte tittat på den sen dess, så jag ville se den ikväll. Den är bra, inte min favorit, men riktigt bra ändå. En film som jag starkt rekomenderar :)

GodNatt<3

Gymnasium...

Nu är det redan andra Augusti...Imorrn är det bara två veckor innan jag börjar gymnasiet! Jag är faktiskt otroligt nervös!  En ny klass utan mina flickor, den tuffaste linjen i stan, man blir minst i skolan, så alla 2 meterskillar kommer säkert Glo som fn! Och sen kommer Han vara där. Han som gör mig ledsen varje gång jag ser honom pga vad som hände innan sommaren började... FUCK!

Jag vill bara vrida tillbaka tiden och börja om på Högstadiet igen. Vara med min underbara ex.klass 9a<3









-

Hej igen!

Nu har jag precis tittat på lite Hannah Montana avsnitt påYoutube i väntan på att jag och mamma ska ut och springa, men jag tror inte mamma hinner idag :( Så det får bli imorrn istället.

Äh, detta blev ett ganska onödigt inlägg, men wtf!


Hannah Montana the movie!

Heej!  Kom hem från Madde för en stund sen, skulle äta lite innan jag och Mamma går ut och springer :)

Vi började med att åka till Meddo som sagt, och solade där i 20 min, var riktigt gött!  Efter det åkte vi direkt hem till Madde och tittade på Hannah Montana the movie! Visserligen på Youtube, så kvaliten var inte den bästa och det var en del i mitten av filmen (ca 10 min lång) som vi inte hittade. Men annars gick det bra, och filmen var Superbra! Har alltid varit ett fan av både Miley Cyrus och Hannah Montana, så denna filmen är ju perfekt för mig, haha. <3




Dagens outfit

Detta har jag på mig idag, lite simple sådär :)



Vit Baströja - Gina Tricot
Shorts - ?
Skor - DinSko


En Osminkad och Trött Sara!

2 Augusti!

GodMorgon alla fina!

Hur mår ni? Själv är jag Trött! Ovanligt trött. För jag gick och la mig som jag brukar och vaknade som jag brukar...Hm, lite konstigt!

Men idag efter lunch ska jag iaf fram till Meddo med Madde och soola! Ska bli jätteskönt, har blivit så blek eftersom det har varit en riktig sug-sommar, hehe.   Får se om jag orkar hitta på något med henne efteråt, är som sagt sjukt trött...

Men nu ska jag bädda lite och ladda upp dagens outfit och sen kanske jag ska sätta på¨The Sims :)  PUSS sålänge<3

GodNatt!

Nu har jag tvättat av mig och borstat tänderna och ska bara göra mina 100 sit-ups så ska jag sedan hoppa i sängs! Imorrn har jag lite småplaner, så jag bloggar mer imorrn. Puss&GodNatt<3

Buhu!

Stackars lilla mig! Jag har jätteont i min nacke! Usch, mitt liv suger just nu. Internet segar, nacken värker och jag är på pissdåligt humör! Vill bara skrika!

Men för att inte väcka mina föräldrar och grannar så tror jag det är bättre om jag gör mig iordning och lägger mig, hehe, eller vad tror ni?


Gran Torino

Tittade precis på filmen Gran Torino med La familia. Först när jag hörde talas om den filmen och hörde att Clint Eastwood var med, så trodde jag att det skulle va någon tråkig western-film. Men den var faktiskt riktigt bra, både humor typ...action/drama! Och sen har Clintan så skön röst, så skrovlig och hes ;)

Om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska göra det :)


Familjedag!

Hej bloggen!

Idag hade Mamma och pappa planerat en familje dag, så vi åkte först till Lidköping/Läckö slott och tittade där, och sedan åt vi vid en hamn i närheten, och efter det åkte vi till Kinnekulle och åkte Gocart! Trodde att det skulle va jättekul, men det var faktiskt ganska lamt :/ Tråkig bana och sen kom jag sist, haha. Men det ordnade vi med fika, som smakade jättegott :D



År lite kvällsmat för ett tag sen, blev Pitabröd med kyckling och lite grejs till, mums!  Om en kvart är Sommarkrysset slut, så då ska jag och familjen sätta på en film, mins inte vad den heter, men den ska tydligen vara bra, så det får vi hoppas :)

Förövrigt så blev jag piss-förbannad förut. På min bror, som gjorde att ja inte kunde komma in på internet när jag satt på mitt rum! Så jag slog näven i datorn hårt, så jag fick ont :'( stackars mig!  Men sen gick jag ner hit i källarn och satte mig, och här funkar det fint :)

Men nu ska jag kolla runt lite och chatta! PUSS<3


RSS 2.0