Bilder

Bilder från igår;


My,Madde

Melissa

Jag

My, Melissa

Melissa

Jag, My

Melissa,Madde,Jag

Melissa

My

Madde

Jag (I look happy, right?)

Madde

Madde, Jag

Summer feelings

Home at last! haha.

Dagen har varit helt underbar, man känner verkligen att sommaren verkligen är påväg. Har legat och solat nästan hela dagen idag, så jag har fått färg på armar och lite överallt, haha.
Igår åt jag även årets första jordgubbar med grädde och socker, mumsigt!

Finns inte så mycket mer att berätta, så jag ska gå och duscha och sen ska jag lägga in lite bilder från igår :) Puuspuuss<3

30Maj!

Hemma! Fast bara en liten stund. När brodern kommer hem ska vi åka ut till torpet där mamma, pappa, mormor och morfar väntar med grillat! Mums, är verkligen hungrig, haha.

Dagen har varit helt wonderful! Varit ute i solen från 1 till 6 ungefär, härligt värre. Jag, Madde, Melissa och My har käkat glass, druckit Pommac, gått på stan, solat på My's studsmatta och tagit lite kort. Hinner nog inte lägga in dom idag, så det kommer imorrn när jag kommit hem från Torpet :)

Men nu måste jag gå och packa bikini och sovkläder och sånt. Vi hörs imorrn, puuuspuuuss<3

dagens outfit

Här kommer dagens outfit;
Kortbyxor - Gina Tricot
Vitt baslinne - NewBody
Tunt linne - Cada Dia

Skor - DinSko
Solisar - Lindex





Nu åker jag fram till stan för att möta Melissa :) Pusspuuuss<3


GodMorgon!

GoodMorning Sunshines!

Sitter och tittar på Hannah Montana, och ska snart gå upp och göra mig iordning. Solen skiner och det känns helt underbart! Dagen kommer spenderas ute på stan med Madde, My och Melissa, så det kommer inte bli så mycket bloggande idag, men ska försöka ta många bilder :)

Puuuspuuuss<3

Balvagnen!

Nu tänkte jag berätta om vad vi gjorde efter skolan. Jag, Madde, Melissa, My, Linn, Julia, Martin, Rafael, Christpher, David, Carl och Tobbe åkte upp till Julia, där vi först grillade korv. My var grillaren, faast...endel av korvarna var inte helt färdiga och endel var brända, haha! But we still love you My!

Sen var det dags att börja med balvagnen. Hur kul som helst! först kom Davids pappa och hjälpte oss med att lägga in pallar, så vi kom lite högre upp, och efter det satte vi upp saker på sidorna, så det ser ut som ett slott ungefär. Så Tack david och davids pappa som fixade allt från byggsaker och svärd!

Min uppgift under dagen var att måla alla 23 svärd, tillsammans med Madde. Men hon blev lite trött på att måla, så sen hjälpte Melissa mig ett tag. dom blev väldigt fina måste jag säga! Sen blev vagnen nästan helt klar faktiskt, så vi gjorde ett jättebra jobb! Plus att vi fick umgås en hel eftermiddag, underbart! Älska 9A<3





<3

Samhörighetsdagen

Hej sötnosar! Blir ett sent första inlägg idag, men har haft fullt upp!

Tänkte först berätta om skoldagen. Tanken var att jag skulle stanna hemma, men fick inte det för min kära mor. Men jag fick byta grupp ialla fall, så jag fick vara med Madde och Melissa, Puh! Först hade vi pardans, vilket visade sig vara ganska kul. Fick dansa Bugg, Foxtrott, Rock och Vals. Efter det skulle vi igentligen boxas, men det blev inställt, så jag madde och melissa gick upp på berget och satte oss i solen en stund. Efter det var det lunch och sen sista aktiviteten. Och den var Självförsvar. Fick lära oss hur man kommer ur olika grepp som en Våldtäcksman troligen skulle kunna göra.

Berättar om resten av dagen lite senare:) Puuspuuuss<3

Bullar!

Nu har jag ätit två mackor och är inne på min andra kopp te. Sen hade mamma bakat bullar precis, så vi fick varsinn. Och den var fortfarande ljummen! Mumsmums<3

Annars då? Jo, jag ska nog stanna hemma från skolan imorrn. Har lite ont i huvudet och så, och imorrn är det
Samhörighetsdag. Det är en dag då alla nior från vår skola och den andra skolan i stan samlas i olika grupper och gör aktiviteter tillsammans. Jag kom såklart inte med någon som jag är jättebra kompis med, plus att jag HATAR Hökensåsare, serioulsy! Så jag känner att jag hellre stannar hemma, och sedan möter upp dom andra när vi ska upp till Julia för att fixa Bal-vagnen :D  Men jag tror faktiskt inte att jag missar något speciellt i skolan.

Nu fick jag bloggtorka, så vi hörs lite senare, puuuspuuss<3

Tråkigt!

Hej Igen min lilla BLogg!  Nu sitter jag och dör av trötthet! Och det blir inte bättre av att jag har väldigt tråkigt... Men jag får väl hitta på något...

Men nu kom mamma in och sa att det fanns te och smörgås, så nu går jag och äter :) Puuspuuuss<3

9A<3

USCH! Har precis räknat ut att det bara är 5 vanliga skoldagar kvar innan sommarlovet! En vanlig skolvecka kvar med min underbara klass<3 De flesta av oss har gått i samma klass i 10år, och vissa 3år. Vi har spenderat nästan halv vårat liv tillsammans, och nu ska vi helt plötsligt sluta för att sedan börja gymnasiet. När jag tänker på detta blir jag tårögd. Alla våra minnen tillsammans. Alla mysdagar, övernattningar i skolan, alla underbara och helt vanliga skoldagar. Nu måste jag ta vara på de timmar vi har kvar tillsammans. De sista dagarna i skolan, balen och Sista natten med Gänget! Att skiljas från er är som att skiljas från sin familj, för efter alla dessa år har vi blivit som en enda stor familj.


9A forever<3





<3

28Maj!

Hallå Bloggen! 

Skolan idag var chill. Hände inte så jättemycket, förutom Mattelektionen, spelade Tänk till 1000 med massa hela lektionen, hur kul som helst!

Efter skolan gick jag och Madde till Meddo igen och solade. Idag blev det 22 minuter och jag har fått mer färg denna gången, härligt värre!

Nu känner jag att magen börjar kurra, så jag ska koka lite nudlar och värma en Thai-gryta som mamma har gjort, supergott! Puuspuuuss<3

Hairspray!

Så har jag tittat färdigt på Hairspray. Den var faktiskt inte så bra som jag kom ihåg, hm... plus att Zac inte är med supermycket, väldigt tråkigt! Han är ju ursnygg<3  Menmen.

Nu ska jag hoppa direkt i säng, är väldigt trött!

SovSött<3




<3

I duschen!

Hej igen! Nu har jag precis tagit i hårinpackning i håret, så nu ska de sitta i i 5 minuter innan jag måste skölja ur det, så jag passar på att blogga lite undertiden.

Skolan har varit helt okej, fick veta resultatet för Kemiprovet vi gjorde igår och även Nationella i matte. Och jag fick MVG på båda! Yes! Kändes hur bra som helst att få det, så nu hoppas jag på ett MVG i slutbetyg i matten, haha.
Sen gjorde jag min Engelska redovisning om Miley Cyrus, gick bra, även om jag inte var helt förberedd, så jag var nervös, och jag tror det hördes...men han sa att det gick bra, så jag får hoppas på det :)

Efter skolan var jag som sagt med Madde. Vi tittade på Lejonkungen 2 och sen tittade vi på DC hela eftermiddagen, hehe. Väldigt mysigt. Sen var det dags för mig att åka hem. Väl hemma åt jag smörgås och te och sedan hoppade jag in i duschen.

Hm, vad ska man skriva mer? Jo, efter duschen ska jag hoppa i mina myskläder och sätta igång Hairspray! Har varit sugen på att se det ända sen i lördags, så idag lånade jag den av Madde.

Men nu måste jag skölja ur inpckningen, vi hörs lite senare :) Puuspuuuss<3

Hos Madde!

Hej Bloggen!

Just nu sitter jag hos Madde. Vi tittade på Lejonkungen två direkt när vi kom hit, och nu tittar vi på Hannah Montana :)

Hm, nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, så jag bloggar mer när jag kommer hem! Puusspuuuss<3

Twilight

Hej Bloggen.
Nu sitter jag och tittar på Twilight, men ska gå och göra mig iordning så jag har det gjort. Tanken var att jag skulle skriva på svenskan samtidigt som jag tittade, men om ni har sett Twilight vet ni att man inte kan slita blicken från tv-skärmen!
Så såfort filmen är slut måste jag sätta mig och renskriva de två sista kapitlen och göra en framsida. Hoppas bara klockan inte blir för mycket, vill inte vara för trött imorrn!

Men nu ska jag borsta tänderna och sånt, också bloggar jag mer imorrn! Puss och GodNatt<37


you're like a drug to me<3

26Maj!

HejBloggen :)

Har kommir hem från Orkestern nu, och ska snart börja med svenskan som ska vara inne imorrn (!) Har fortfarande...tre kapitel som ska renskrivas förhand. Sen glömde jag att ta med rosa papper hem som jag ska renskriva på, men jag ska kolla om vi har något rosa papper hemma, annars får jag se vad jag kan göra åt det.

Men nu är det bäst att jag sätter mig och skriver. Blir troligen ett inlägg till innan läggdags! Puuspuuss<3


EU

Shuu! Sitter i datasalen i skolan och försöker hitta fakta om EU. Vårat sista arbete i So! Yes. Hoppas verkligen att detta går bra, vill verkligen stanna kvar på mitt VG i So.

Hade ju Kemi-prov på morgonen, och jag kan säga en sak; SVÅRT! Det var jättesvårt, men våran lärare sa att han skulle ha överseende, eftersom vi inte hade lärt oss endel av sakerna. Så jag hoppas att det gick bra ändå.

Men det är väl bäst att jag återgår till den intressanta världen av EU! Puusspuuuss<3


The End

Så var det sista avsnittet av The Secret life of the American teenager slut. Grymt tråkigt! Eller jag tror ialla fall att det är slut...Barnet är ju fött och sånt. Så ja, det är nog tyvärr slut!  Menmen, avsnitten finns ju troligen på Youtube, så där kan jag kolla när jag vill, woho!

Men undertiden som jag har tittat på tv har jag faktiskt läst Kemi, och jag läste en bra stund ute i solen förut också. Men jag ska läsa igenom alla mina anteckningar några gånger innan jag går och lägger mig, känner mig fortfarande jättenervös!
Aja, får hoppas på det bästa imorrn, Så önska mig lycka till!

Nu ska jag titta på Project runway också, så jag bloggar mer imorrn. Puusspuuuss<3

Meddo<3

Nu mina vänner, har jag  och Madde varit och solat solarium för första gången någonsin! Och det var hur skönt som helst. Eftersom det var första gången solade vi bara i 13.3 minuter, så jag vet inte om jag har fått sådär värst mycket färg, men skönt var det ialla fall. Och det bästa var att det bara var vi där. Man behövde inte betala i någon kassa, utan det var bara en automat som man la i pengar i.

Så jag och Madde gick runt och kollade i alla 4 rum, och märkte att det var dyrare till vissa rum. Men vi valde de två billigaste, hehe. Sen gick det jättebra där inne, musik spelades och jag njöt av värmen, haha.

Men nu måste jag gå ut och plugga Kemi, provet är imorrn! Måste bara vänta på att I-poden laddar klart, så ska jag njuta av vädret och plugga gärnet.

Puusspuuuss<3


25Maj!

GodMorgon alla Läsare! 

Jag vaknade klockan 9 idag, eller jag hade ställt klockan då. Ville inte sova för länge idag, eftersom det är skola imorrn och jag har mycket plugg på schemat idag!

Dagens planer;
-Plugga Massa Kemi!
-Läsa ut Twilight!
-Låna Twilight-filmen av Melissa
-Skriva lite svenska
-Sola på Meddo

Ja, där har ni mina planer för dagen. Det jag ser mest fram emot är solningen! Det blir första gången jag och Madde solar solarium, så lite spännande är det allt! Hoppas verkligen att jag inte bränner mig, skulle inte bli kul att gå till skolan och se ut som en tomat, hehe.

Sen är det underbart väder ute också, så jag kommer troligen sitta på bakgården och sola samtidigt som jag pluggar, härligt!

Men nu ska jag börja läsa i boken, så jag har det klart. PussPåEr<3

Segt!

J*vla internet! Segan som inni!  Segt internet+En trött Sara = Katastrof!
Jag lovar, om jag inte får upp internet och jag är så trött som jag är nu kan jag få Ryck! Ibland slänger jag iväg mobilen in i väggen, och ibland kan jag skrika, fast bara om jag är själv hemma, haha!

Nej, nu ska jag inte skrämma er allt för mycket, jag är en snäll tjej! haha

Dagen har som sagt bestått av Disney film och trevligt sällskap i form av Madde och Melissa. Vi köpte B&J - Phish Food, den var riktigt god! Och filmerna vi tittade på var Skönheten och Odjuret och första Lejonkungen filmen. Vi skulle ha tittat på Andra också, men det blev inte så... Sen tittade vi på gamla bilder och tittade på lite klipp på Youtube.

Sen åkte dom hem runt...9 halv 10 tror jag. Och så satte jag mig coh skrev på Svenskan.

Men nu svider mina ögon av trötthet, så jag ska gå och göra mig iordning och redan ska jag läsa lite Kemi inna jag somnar. Så GodNatt och SovSött<3

tråkigt!

Jag har tråkigt!

Jag sitter själv hemma och längtar till klockan ska bli 3, men jag tror jag ska kolla med flickorna om vi inte kan mötas tidigare, orkar inte vänta en hel timma till!

Visserligen har jag inte kommit igång med pluggandet än, hehe, men jag har räknat ut att om jag sätter mig med det ny direkt, så kan vi mötas halv 3 istället, också kan jag plugga mer ikväll, det är ju endå inget bra på tv på Söndagkvällar!

Ja, så får det nog bli, får bara hoppas att Madde och Melissa kan möta mig vid halv istället, annars får jag försöka stå ut en timma till!

Men nu ska jag sätta på
Eh Eh med Lady Gaga, Riktigt skön låt, känns sådär sommrig liksom, och ta fram Kemi-boken en stund. Puuspuuuss



<3

24Maj!

GodMorgon! Sovit gott sötnos?

Själv har jag sovit jättegott, efter att ha läst i Twilight innan jag la mig. Åh, ville verkligen inte lägga ifrån mig boken igår kväll, men jag behövde tyvärr det.

Idag har jag, Madde och Melissa bestämmt oss för att titta på lite Disney-filmer. Än har vi bara bestämt oss för Lejonkungen 1 och 2 :) Sen får vi väl se vad det blir för några andra filmer. Och till detta har vi bestämt oss för lite Ben&Jerry, hihi.

Annars ska jag plugga mer Kemi och skriva lite mer Svenska...Idag känner jag inte för det, men det måste som sagt göras!

Men just nu måste jag sminka mig lite också ska jag nog läsa lite Twiligt innan jag börjar med läxorna, hihi. Puusspuuuss<3


17 Again!

Hej Bloggen!

Kom hem från Skövde för ett tag sen, och vilken dag det har varit! När vi kom till Skövde kom Melissa fram och skrämde livet ur oss! Jag ska komma ihåg det Melissa ;)
Sen gick vi in på Glitter, och där köpte jag en liten väska till balen, orkar inte lägga in någon bild, hehe. Sen köpte jag även Hårinpackning till mig och mamma. Efter det gick jag och Madde in på Gina och provade massa Hippieband, och jag tror faktiskt att jag ska köpa det nästa gång jag får pengar.

Sen stängde alla affärer tyvärr, så vi gick in på Donken och åt lite mat, för mig blev det Strips och en Milkshake. Smakade väldigt gott kan jag säga! Sen njöt vi av solen tills vi gick till bion för att se 17 Again.
Och hjälp va bra den var! Man skrattade och smälte, jag menar, Zac Efron är nog den snyggaste människan på Jorden!  Orkar inte berätta vad som hände, men det är ett måste att se den om ni inte har gjort det!

Nu ikväll ska jag plugga Kemi, woho! Vilken Lördagkväll detta kommer bli, haha.
Men det är bäst att komma igång nu med en gång, Puuusspuuuss<3







Pusspådig:*

Waiting!

Åh, Jag vill att klockan ska bli Halv 3! För då åker jag och hämtar Madde, hihi. Men än är klockan bara vart över två, så jag får vänta några minuter till tyvärr, haha.

Hm, nu fick jag Blogg-torka! Vet inte vad jag ska skriva mer...så jag avrundar väl nu, så bloggar jag när jag har kommit hem efter Bion. Puusspuuusss<3


just nu.

23Maj!

GodMiddag!  Hur mår ni ? Själv mår jag väldigt bra, solen lyser, jag är nyduschad och om några timmar ska jag till Skövde, kan det bli bättre? haha.

Men nu innan måste jag sätta mig en stund med Kemin, men det känns faktiskt inte så jobbigt! Ovanligt för att vara mig, men är man på bra humör så är man! 
Var framme på stan en stund med mamma förut, vi köpte lite underkläder och nylonstrumpbyxor till mig :) 

Men nu måste jag sätta mig vid Kemiböckerna, puusspuuuss<3

Dagens outfit;

- Allt från Gina Tricot


NattiNatti!

Nu har min farmor, faster, hennes mann och min kusin åkt hem, och jag kan äntligen gå och lägga mig! Kvällen var jättetrevlig med god pizza och jättegod Hallonpaj (skryyt!) Men nu är jag väldigt trött, så jag ska tvätta bort sminket och hoppa i sängs.

Imorrn ska jag först handla lite underkläder och nylonstrumpbyxor (
långt ord!) på Lindex, sen ska jag läsa lite Fysik och efter det blir det att åka in till Skövde med Madde och titta på 17 again :)  Kommer bli en underbar dag!

Men nu måste jag lägga mig, GodNatt<3

PUH!

Yes! Nu är jag färdig med allt jag behövde göra idag! Eller, jag måste såklart plugga mer Kemi, men jag har pluggat endel och jag har fått in endel viktiga saker man behövde kunna för att få VG-MVG på provet :)
Sen har jag precis städat mitt rum, så nu ser det rent och fint ut.

Mamma och pappa kom precis hem, så snart kommer nog även Faster Gunilla, Hasse och Farmor hit, så ska vi nog beställa pizza eller nåt sånt. Och senare på kvällen ska vi smaka på min hallonpaj, mums!

Men nu ska jag kolla på lite tv och ta det lugnt en stund :) Puuusspuuuss<3

Stress?

Puh! Nu känner jag mig lite smått stressad faktiskt!

Jag är klar med pajen, så jag ska snart ta ut den ur ugnen och jag har skrivit färdigt om Diana och Charles. Men nu måste jag diska, plugga kemi, bädda sängen, och kanske sy en boll (haha). Och klockan är redan 3! Så jag måste skynda mig nu. Usch, jag hatar att vara stressad!

Men de är väl bäst att jag börjar nu direkt. Puuusspuuss<3

Kärleks-häfte

Hej Bluuggen! 

Nu har jag kommit igång lite med min Svenska, har precis skrivit lite fakta om ett känt kärlekspar, och jag valde Prins Charles och Diana från Stor Brit. Och snart ska jag ta och renskriva det. Men först ska jag börja med Hallonpajen som mamma ville att jag skulle göra, men den ska ligga i kylen ett tag, så då hinner jag skriva på svenskan samtidigt :)

Puuuspuuuss<3

fredag!

GodMorgon! Nu har jag vaknat och sitter och äter Fil (banan-lime) och flingor, jättegott! Jag älskar att äta fil och flingor, det känns så fräsht på något sätt!  Vad har ni för "favorit frukost"? :)

Nu är det äntligen Fredag, men tyvärr måste jag stanna hemma hela dagen, har Fysik att plugga på, Svenska att skriva och en Hallon paj som mamma ville att jag skulle baka till idag. Men det kan nog bli skönt att vara hemma hela dagen, för imorrn händer det grejjer! Jag och Madde ska till Skövde och kolla på 17 again, och jag ska kolla på Bal-väska. Så imorrn kommer det bli massa kul :)

Men nu ska jag äta upp min frukost och sen ska jag gå och göra mig iordning. Det blir några mer inlägg under dagen. Puusspuuuuss<3

NattiNatti!

Nu ska jag skriva lite på min svenska uppgift och efter det måste jag nog gå och lägga mig, är ganska trött efter dagen.
Så detta blir mitt sista inlägg för idag :)

GodNatt, Dröm söta drömmar<3

Bilder!

Nu kommer lite bilder från dagen :)


Madde<3

Linn<3

Linns underbara bakgård<3

Love you girls<3

Fika<3

Skål!

Får<3

Kossa<3

Tack för att vi fick komma ut! Det kommer bli mer gånger nu i sommar<3

Och nu lite bilder från när jag bakade;


Choklad cookies :)

21Maj!

Hej Sötnowsar!

Kom hem från Linn ganska nyss, och vi haft det hur mysig som helst ute hos henne! Hon bor på världens finaste gård, med båda får och kossor. När vi kom dit sjöng vi lite och efter det fick vi fika, som Linn hade bakat, jättegott :)  Efter det fick vi gå och hälsa på fåren och även mata dom ur händerna, jättekul! Och sen fick vi gå och kolla på hennes söta kossor<3  sen gick vi in och kollade på videos från när hon gick i skola på Ekedalen, och GUD va små och söta alla var!

Sen vid 4 åkte vi hem. Och nu tänkte jag faktiskt baka, blev så sugen på det när vi hade fikat hos Linn, hihi. Så jag lägger in alla bilder sen. Puuusspuuuss<3

Kocken!

Hej Alla GoaGubbar!  Vet ni? Idag vaknade jag klockan 8 !  Fast jag hade ställt min klocka, jag hade nämligen lovat att jag skulle göra mat idag, för mamma och pappa hjälper farmor att flytta. Så det blev att vakna tidigt för atthinna med maten, eftersom jag ska ut till Linn klockan 1.

Maten jag lagade var Köttfärssås, fast jag tror jag hade i lite för mycket salt... Men det blir nog gott ändå, haha. Och snart ska jag gå och koka lite spagetti eller nåt till.

Dagens outfit idag blir slappkläder, orkar inte gå i jeans eller tights, så det blir Klass-byxorna och ett svart linne, fast jag ska nog gå och ta på mig en t-shirt också innan vi åker.

Men nu måste jag gå och smaka lite på min mat, hihi. Puuusspuuuss<3


som sagt, nothing special!


Ja, jag är väldigt trött!

Sköna Videos!

HAHA! Riktigt sköna videos, kan sitta och titta på dom flera gånger om och skratta hela tiden!



20Maj!

SHIT vilken dålig uppdatering det har blivit idag! Jag beklagar, men jag har faktiskt inget roligt att berätta om...Man kan säga, Bloggtorka!

Menmen, jag får väl skriva lite ändå!

Skolan var ganska seg, men nu är det långhelg, ledaiga i 5 dagar! Känns riktigt gött. Sen har jag varit och klippt mig, eller jag var och toppade igenom det mest slitna, så det blev inte så stor förändring som tur var. Vill ju ha kvar mitt långa hår till Balen som är om ca 3 veckor! Men nu är mitt hår fräsht! Fast min frisör sa att jag var tvungen att köpa hårinpackning, eftersom jag plattar mitt hår varje dag och därför har slitet och torrt hår. Någon som har något förslag på en bra hårinpackning?

Sen har jag även städat och damsugit mitt rum, JAG ÄR DUKTIG! Visserligen var det mamma som sa till mig, men ändå :)
Planer för ikväll då? Det får väl bli lite plugg och sånt annat som man behöver göra ibland.

Men nu ska jag titta på lite tv :) Puusspuuuss<3

Dagens outfit;
- Tröja - Lindex
- Tights - Gina Tricot
(sugig kvalité!)


En trött Madde på Franskan<3


Innan Frissan

smutsigt!

Usch, jag rengjorde precis min flöjt, och jag kan säger en sak; Smuts! Jag tog en såndär våtservett som man använder för att rengöra glasögonen, och den blev svart på endel ställen , haha! 
Jag måste nog bli bättre på att göra rent den, hehe.

Men annars då? Jo jag sitter och chattar med Madde och tittar på lite tv, ska snart ta upp mina Kemi böcker igen och läsa en stund till. Sen måste jag hitta kläder till imorrn...Har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig! Kanske får bli myskläder eller något sånt... Aa, vi får se hur det blir :)

Nu ska jag ta upp böckerna och försöka lära mig lite "nyttiga" saker! Puuusspuuss<3

Mötet!

Kom nyss hem från Sommarjobbs-mötet. Och jag kan säga att det troligen kommer bli väldigt bra :)  Fast jag och Melissa kände oss lite Off när vi satt där. Alla andra satt och pratade massor om vilka låtar vi kunde spela, medans vi satt och lyssnade och kollade när dom andra disskuterade, haha. Men jag ska försöka snacka lite mer nästa gång :)

Nu måste jag plugga lite, inte kul, men ett måste tyvärr! 


jag hatar kemi! :D

19Maj!

Hej alla söta Bloggläsare!

Hur mår ni? Själv är jag trött och har huvudverk. Har bara ätit lite fil och vatten på två dagar, så det är därför jag mår som jag gör...Det är nämligen så att jag och Madde skulle kolla hur länge vi kunde vara utan mat. Visserlighen skulle jag säkert klara någon dag till, men jag känner att jag inte vill vara helt död i huvvet imorrn, så jag ska nog gå och ta en pizzabit som är kvar från i Söndags. Så förlåt Madde, jag ger upp! haha.

I eftermiddag ska jag på ett "möte" inför sommarjobbet. Eftersom vi ska runt och spela på dagis och pensionat, så vi måste fixa två repetoarer (?) innan vi börjar om några veckor. SOm tur är så är Melissa och Linn med, så detta kommer nog bli jättekul!

Sen måste jag plugga Kemi, har prov om en vecka. Efter att jag pluggat ett tag ska jag ta det lugnt :)


Dagens outfit;
- Jeans - Gina Tricot
- Klasströja


Fairytale!

Shit, jag har gått och blivit helt förälskad i både Alexander Ryback och hans låt Farytale! Kan verkligen inte sluta titta på videon<3



kjærlighet<3

18Maj!

Hej alla Söta! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva... Kanske kan berätta om min dag.

Hade Labb-Nationella i Fysik idag, gick nog ganska bra, får jag hoppas ialla fall. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket...Var och spela efter skolan och nu sitter jag framför tv'n och tar det lugnt. Ska nog snart ta fram min bok och läsa lite.
Ikväll ska jag spinna igen, var ju tre veckor sen sist! Men det ska nog gå bra ändå.

Nu vet jag inget mer att skriva, så... Puuusspuuss<3

17Maj!

Uh! Jag är trött och uttåkad! Och jag känner verkligen inte för skola imorrn! Har ju inte fått sova ut ordentligt denna helgen, utan det har blivit att gå och lägga sig halv 1 och vakna halv 9-9, inte kul alls!  Men som tur är så är det kort vecka, och jag och Madde har bestämmt att vi ska sola på onsdag, så det kommer nog bli bra ändå :)

Men nu måste jag torka håret och göra mig iordning, så jag kan gå och lägga mig så fort som möjligt! GodNatt sötnosar!


Föresten, Grattis Norge för Segern igår! Jättebra att han vann tyckte jag<3

I'm in love with a fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed
<3

Helgen!

Honey! I'm Home! Eller jag har faktiskt varit hemma sen klockan tre ungefär, men har inte fått tid att blogga.

Men min helg har bestått av...gång. Jag har gått massvis i helgen! Eftersom mamma och bror sprang Gbgvarvet så gick jag och pappa på jakt efter Jeansjacka till mig! Vi gick från Slottsskogen till 5,an och när vi gått där ett tag,(utan att hitta nån jacka!) så gick vi nästan hela vägen tillbaka. Och för er som inte vet det, så är det väldigt långt mellan Slottsskogen och 5,an!

Men idag åkte vi in till Stenungsund tror jag de hette, och då hittade jag en efterlängtad jeansjacka inne på JC! Och sen hittade jag även ett par jeansshorts och ett armband till balen :) SÅ nu är jag jättenöjd!


Bilder;

mamma och bror efter Gbgvarvet



Göteborg-Kusten!

Fölåt för dålig uppdatering igår! Men nu kommer jag vara lika dålig tyvärr. Åker allderles strax till Kusten, då mamma och bror ska springa göteborgsvarvet imorrn! Så vi bor hos Faster i helgen.

Så ni fpr leva utan mig i helgen, haha. Ha en bra helg! Puusspuuuss<3

Snabbis!

Shu Allihopa! Detta får bli ett jättekort inlägg, måste göra engelska-uppgiften till imorrn. Tror inte jag hinner ikväll.
Men jag lägger ialla fall ut en bild på vanlig outfit och Spexkort outfit!<3


vanlig;
Allt från Gina Tricot


Spex;
-Hotpants - Avklippta och uppsydda leggins från JC
-Tubtopp - Gina Tricot
-Jacka - Calypso
-Fotbollsstrumpor - Brorsans gamla


GodNatt!

Nej, jag ska inte gå och lägga mig riktigt än, men ska stänga av datorn redan, så detta blir sista inlägget för idag!

Imorrn gäller Spex-kort och vanligt klasskort, LÄNGTAR<3  Och efter skolan ska jag gå och fika med Madde och Melissa, jag ska ta Mocca för första gången någonsin, så vi får hoppas att det smakar bra :)

SHIT! Jag kan har inte gjort min engelska! Den ska vara inne på Fredag, och imorrn kommer jag inte hinna jobba så mycket! Fan, får sitta nu ikväll istället...

Aja, GodNatt<3

BITCH!

Nu har ja ändrat mig! Eller Isa och Madde har fått mig att ändra mig, haha. Nu ska jag vara Bitch med Isa, Madde och Emma.
Ska ha typ svarta hot-pants, gul tubtopp, svart innejacka, nylonstrumpbyxor, och fotbollsstrumpor. SEXI! haha. Känns faktiskt mycket bättre än Fjortis.


inspiration!

13Maj!

Shu Bitches!

Sitter på mitt rum och tråkar halft ihjäl mig! De enda som håller mig vid liv är Madde på msn och Melissa via sms! haha. Så tack brudar<3

Men dagen har varit bra, har varit på jättebra humör trots att jag var lite små tjurig imorse (trodde det var fredag idag!). Förmiddan gick väl lite långsamt, men... Men sen på eftermiddagen kom holländarna till skolan. Jag fick ha hand om två tjejer som hette Daphne och Evelyn, jättesnäll var dom :)  Efter skolan gick jag och mina holländare tillsammans med Linn, Fredrika, Emma, Robin, Martin och några holländare till Julius och fikade.
Sen skulle jag igentligen vara med på en idrottslektion tsm med alla holländare och svenskar, men jag kände att jag behövde åka hem och förbereda mig inför Spex-kortet imorrn!

Men nu har jag inget mer att berätta. Puuusspuuuss<3

GodNatt!

Nu har jag vart jättesnäll mot melissa! Jag har nålat upp en hellång kjol som hon ska få låna till spex-kortet på torsdag (hon ska vara Harry Potter). Är inte helt färdig med den än, den ska upp en liten bit till, men annars är jag nöjd faktiskt. Lite klurigt att få det snyggt, då kjolen är väldigt stor och rund längst ner. Men det ska nog gå att får den fin tills på torsdag!

Det kanske låter som att jag tyckte det var hemskt att behöva göra detta, men det var jättekul! Kännde mig som en...designer eller nåt när jag hängde upp kjolen och började nåla, haha.

Men nu ska jag ta och soova! Sov Gott alla söta<3


den är som sagt inte helt färdig än. Därför ser den lite stor ut.

Spex-kort!

På torsdag är det dags för Spexkort för alla nior!

Våran klass har bestämmt oss för att vi ska vara vad vi vill...Inte riktigt vad jag ville, men det ville tydligen lite mer än halva klassen, så jag måste leva med det.

Så nu har jag tänkt länge på vad jag skulle kunna tänka mig att vara, och jag tror att jag har bestämmt mig för att vara en riktig fjortis! haha, jag vet, jag har världens bästa fantasi!

Men jag tror madde skulle vara något liknande, så jag blir inte det enda ialla fall. Så jag tänkte mig extrem sidbena, rufsigt och hårsprejjat hår, jättebrun foundation, idomin-läppar, sträck i ansiktet och en liten "nos". Haha! Fast sen vet jag inte vad jag ska ha för kläder, men jag får prata med tjejerna imorrn, och se vad dom tycker :)


min inspiration ;)

12Maj!

GodKväll! Det blir ett sent inlägg idag, sorry 'bout that!  Men det har varit lite buissy idag. Först skola till 15.20, och bäst på dagen var nog BIldlektionen! Jag och Melissa blev...lite konstiga, hehe. Arragon Kommer, Arragon Kommer! Haha, helt underbar är du gumms<3  Sen var det ju My som inte ville hjälpa mig upp från golvet, utan pötte ner mig direkt igen varje gång, haha!

Sen efter skolan hann jag bara äta lite och sedan var det dags att åka iväg till orkestern, och idag var ju Holländarna här, så vi spelade några låtar med dom, och efter det tränade bara vi från sverige.
Fick även veta att jag ska ta hand om två holländare imorrn, kuul... -.-  Aja, det blir nog bra.

Men nu ropar mamma att maten är klar, så jag ska ner och käka :)  Bloggar lite senare! Puusspuuusss<3

TV-time!

Nu är det dags igen! Min lilla Tv-kväll. Bara massa bra program nu, fram till klockan 11, skithärligt!  Men det blir inget te, har ont i magen, så jag tar väl vatten om jag blir törstig.

Sen har jag inte så mycket att skriva....Förutom att jag inte har pluggat mycket idag, INTE BRA. Men jag får välläsa lite i pauserna :)

Puusspuuuss<3

11Maj!

En månad kvar till Skolavslutningen! En månad kvar med Bästa klassen EVER! Det är sorjligt ♥

Menmen. Kom hem från spelningen för ca en halvtimma sen, så jag ska snart gå och äta lite fil tror jag.
Skolan var ganska lugn, försökte få hälften av klassen att vilja vara vetenskapsmän på Spex-kortet, men det gick nog inte så bra... Så det blir nog världens trökigaste tema; Valfritt! Liksom, hur kul är det på en skala?   Sen har jag ingen aning om vad jag kan klä ut mig till. Så vi får väl se hur det blir, kul blir det inte ialla fall!

Eftermiddagens planer; Plugga fysik (Nationella imorrn!), Duscha, Läsa, titta på Tv.
Så det är väl bäst att börja direkt. Puusspuuusss<3




JÄVLAR! Min nagel gickav! Åh, jag hatar dethär...

Ben & Jerry

Gud vad sugen jag blev på Ben & Jerry!  Det var riktigt länge sen jag åt det nu, inte så konstigt kanske, dom kostar ju asmycket. Men jag ahr sett reklamen för Ben&Jerry- Do the world a flavour- reklamen minst 10 gånger idag, + att jag tänkte va med i tävlingen, så jag gjorde en egen smak, men man behövde vara minst 18 år! Aja.

Men så nu har jag blivit riktigt sugen på det!  Kanske kan ha en liten myskväll flr mig själv, och köpa lite B&J... Aa, vi får se hur det blir med det. 

Men nu ska jag gå och lägga mig faktiskt :) GodNatt<3




Har bestämmt att det ska bli denna smaken nästa gång jag köper ;)

The Sims 2

haha, nu har jag suttit i lite mer än en timma och spelat The sims 2 - Djurliv!  Fast sen blev det väldigt långtråkigt, så jag satte på tv'n istället, hehe. Men igentligen borde jag ta upp Fysiken igen, även om jag har pluggat bra idag... Jaja,vi får se jhur det blir.

Men det har inte hänt så mycket idag, så jag har inget mer att blogga om. Vi hörs kanske lite senare, Puussupuuss<3





Kalas

Nu ska jag snart åka iväg på kalas, känner inta alls för det! Men jag får följa med ändå. Har gjort mig iordning nu, det blev "svart tema" typ.

Annars då, jo, efter att jag vart och köpt lite godis kom jag aldrig igång med pluggandet, hehe. Så jag får sitta hela dagen imorrn också. Men det gör inget, det händer ju inte så mycket på Söndagar ändå!

Men nu är det dags för mig att gå ner, Puss och Godnatt<3

Tänkte lägga in Dagens outfit, men det får bli när jag kommer hem (;



Candy!

Hej igen! Är fortfarande på ganska dåligt humör, så jag var precis och köpte lite godis, tyckte att jag behövde de, hihi. Då kanske jag kan koncentrera mig mer på pluggandet också. Fast jag har ändå varit ganska duktig med pluggandet :)

Men nu har jag faktiskt inte så mycket att berätta mer, så jag ska återgå till mitt godis. Puusspuuuss<3


9Maj!

GodMorgon!

Usch, jag är INTE på humör idag! Känns som att allt bara går fel idag... Så jag tror inte att jag kommer orka blogga så mycket idag... Och sen måste jag ju plugga, wuhu! (not)

puuuss<3

FredagKväll

Sitter här en Fredagkväll, tittar på tv och dricker cola, ungefär som vanligt! Men det är absolut inget fel med det :)

Imorrn måste jag plugga gärnet på Fysiken! Så jag hoppas att jag kan koncentrera mig ordentligt. Och sen på kvällen ska jag på kalas...känner inte riktigt för det, men, jag får väl följa med ändå, och vara trevlig ><.

Föresten, jag fick lite skäll av mamma förut. Hon tycker tydligen att jag köper kläder för ofta! Vilket jag tycker är konstigt! Jag pratar om massa kläder jag vill ha, men jag köper ju inte allt jag pratar om! Men hon har ialla fall sagt att jag måste lära mig att ta hand om de pengarna jag får... Skit! Jag älskar ju att shoppa! Men jag tror att jag kommer få köpa en jeansjacka ialla fall, men sen får det nog vara slut för ett tag </3

Men nu ska jag dricka upp min cola innan kolsyran tarslut! Puuusspuuuss<3


såhär ser man ut just nu! Men nya favvo-myströjan på!<3

Skövde!

Hej sötnosar! Kom hem från Skövde för ett tag sen, så jag sitter och dricker lite cola och tittar på tv :)

Dagen var lyckad, trots att jag inte hittade en jeansjacka... Men jag hittade ialla fall lite andra saker (bilder längre ner).
Dagen började med skola, blev äntligen klar med min kjol i syslöjden, fast fick inte ta med den hem idag. Sen körde vi paintboll på idrotten, ganska kul och efter det fick vi fika på engelska lektionen :)

Sen blev det att åka in till Skövde med Madde och Melissa! Det blev både mat och glass inne på donken, och fina kläder från Gina<3  (Blev tyvärr inte heller skjortsen i inlägget innan, de fanns inte i min stl, och kjolen passade jag inte i)

Orkar inte berätta så mycket mer nu, så Puussspuuuss<3

Bilder:

På bussen<3


Doonken<3


myströja<3

<3

babyrosa linne<3

Jeansleggins<3

köpte även en välbehövd foundation!

Shopping!



Nu har jag kollat runt på Gina.se och bestämmt mig för lite saker jag ska köpa imorrn när jag och Madde ska till Skövde<3 Förutom dessa saker SKA jag köpa en Jeansjacka, annars...tar jag självmord! haha. Nä, kanske inte riktigt, men jag blir väldigt arg om jag inte hittar en!
Sen ska jag även köpa foundation, solglasögon och lite avslutnings-smycken :)<3

7Maj!

Hej På er! Sitter nere i källaren nu och bloggar lite, ska snart gå upp och titta på lite tv. Min kära bror håller på att ladda ner massa avsnitt som han tittar på, så jag kan inte komma in på internet på min dator, suck! Menmen, så kan det vara!

Skolan var ganska chill, förutom att jag fick ha Muntligt nationella i matte! Trodde inte att jag skulle ha idag, men eftersom de som skulle göra idag skolkade fick jag och några andra göra ist!  Men det känndes faktiskt jättebra, vet ialla fall att jag har rätt på det första pappret, så det känns gött!

Efter skolan tog jag lite fil och flingor och satte mig framför tv'n och chillade lite och nu sitter jag som sagt här. I eftermiddag ska jag kanske läsa lite fysik, fick veta att provet är 2.5 timma långt! Så det blir att läsa på ordentligt nu. Men sen klockan är det dags för dans, har ju inte vart där på 2 gånger, så jag ligger efter ganska mycket + att det är sista lektionen innan Nationaldagen... Men jag är säker på dansen, så långt jag har varit med ialla fall :)

Men nu ska jag dra upp på mitt rum, puusspuuss<3

Tröött!

Gosh va jag är trött! Är nog pågrund av Orienteringen idag! Så jag har precis tvättat av mig mitt smink och borstat tänderna, så ska jag läsa lite i Twilight och sen soova :) 

Fast jag kanske chattar med Madde en stund till, om inte hon dissar mig ;)<3

Men detta blir ialla fall det sista inlägget för ikväll, så godnatt alla Godingar ;)<3

Ny Header!

Tjo Bloggläsare!

Bestämmde mig för att fixa en ny header, var inte helt nöjd med den andra. Så nu är min header Rosa och fin! :D
Säg gärna vad ni tycker :)<3

Done

Så, nu har jag pluggat färdigt för idag, typ. Kanske läser lite innan jag går och lägger mig, men vi får se. Känns faktiskt ganska bra nu, jag fattar mycket och jag fattar det ganska fort också, yaay Mee!

Har beställt en klipptid nu också! Så det blir nästa onsdag ganska precis efter skolan. Ska bli skönt att bli lite fräsh i håret igen. Bara hon verkligen lyssnar på mig denhär gången. Förra gången sa jag att jag BARA ville toppa igenom håret, då jag hade fått det långt och fint, men hon klippte massor (enligt mig), så jag blev inte nöjd alls.
Men jag hoppas hon lyssnar denna gången, haha.

hm, nu tycker jag att det luktar mat, så jag ska gå ner och kolla om den snart är färdig, är lite småhungrig faktiskt. Puusspuuss<3

PluggTime!

Ja folket, nu är det dags för mig att ta fram min hjärna och börja plugga lite, haha. Idag ska jag verkligen försöka läsa igenom hela häftet, gjorde ju inte det sist. 

Btw. Såhär ser man ut just nu, nysminkad, fast inte hårfixad!


Fräsh!

Ah, nu känner jag mig fräsh! Duschade för nån timma sen, har tagit på mig mina myskläder; Hanna Montana tröja + Hello Kitty hotpants :)   Men snart måste jag ta fram mitt Fysik-häfte och läsa lite. Men innan det ska jag nog sminka mig lite, känner för att vara snygg när jag plugga, haha!

Kanske slänger in en bild i ett senare inlägg :) Puusspuuss<3

Orientering - Prov!

Hej Darlingar!  Nu har jag haft Orienteringsprov, och det gick faktiskt väldigt bra, om man får skryta lite, haha. Det fanns totalt 17 kontroller, och jag hann ta 11 tror jag,dessutom tog jag deflesta helt själv! I Rock, You Suck! haha skojja!

Men det var pissigt väder! Regn och kallt, och det var folk från den andra skolan Hökensås och även Gymnasiet där! Jättekul. Det sista jag ville var att visa mig när håret stod åt alla håll och skit överallt! Menmen, Sånt är livet! Är ialla fall nöjd över min insats idag :)

Skulle egentligen tillbaka till skolan föra tt ha franska klockan 2, men jag tyckte det var så onödigt. Liksom, va klara runt 11-halv12, och då är det två timmar till franskan börjar. Jag vill inte sitta i skolan och vänta i två timmar bara för att ha en lektion! Så jag gick hem (som många andra också gjorde!) och gjorde iordning lite varm choklad och värmde mig med :)

Men nu ser jag helt förjävlig ut! Så jag ska hoppa in i duschen och fräsha upp mig och sedan äta lite lunch. Puusspuuuss<3


jag älskar varm choklad<3

GodNatt!

Nu ska jag ta och säga GodNatt! Fast innan jag släcker på mitt rum ska jag försöka skriva lite till på min Diktanalys, Madde hade skrivit ganska mycket, så jag vill ju inte vara sämre ;)

Men GodNatt, Sweet Dreams<3

Sola!

Vet ni? Jag blev Grymt sugen på att sola solarium nu!  Jag och flickorna har ju bestämmt att vi ska göra det en gång innan skolavslutningen, men jag tror nästan att jag vill göra det minst två gånger innan (a) Eftersom jag inte blir brun så fort heller, så kanske man ska typ, "förbereda" sig lite nu, så jag inte bränner mig till avslutningen, haha!

Så om någon av Madde,My eller Melissa läser detta; Vill någon av er följa med mig? (a)<3


Är man uttråkad så är man!

hehe, sry! Hade inget bättre för mig, så nu får ni se lite egopics ;)




gillar mitt hår på den bilden ^^ ↑




I know I look Good! ;)<3

Silvershampoo?

Har funderat ett tag på om Silvershampoo vore något för mig. Jag har ju blont hår, men det är mer gul-blont och och vill ha mer vit-blont hår. Det blir ju liksom aldrig så som jag vill att det ska bli när jag bleker. Så jag läste lite om silvershampoo (hade ingen aning om vad det var!) Och läste att det var typ som blekning fast mer som shampoo (obviously) och att det gör att man får mer platinablont hår. Jag vill ju inte vara så extrem som typ Kissi och Desiree, men lite mer platina vore ju inte fel ;)

Är det någon av er som har använt silvershampoo, och vill berätta? Är det skit ? Eller är det det bästa som finns för blont hår? :)


Föreställning!

Hej alla mina kycklingar! haha. Hur mår ni? Själv mår jag bra, har precis ätit en macka, så magen är full igen :)  Har orkester om en timma ungefär, men jag tror att jag skiter i den och göra svenska istället. Min dikt-uppgift ska vara inne imorrn, och jag ligger lite efter! + att jag måste göra lite Fysik. Så det blir inget spelande för mig idag :)

Men skolan idag då. Vi hade Nationella i matte på morgonen, och det känndes ganska bra. Inte lika bra som förra delen, men ändå rätt OK. Efter det fick vi titta på film på So'n. Den hette...något som jag inte kommer ihåg just nu, haha. Men den var ganska långtråkig faktiskt... Men det brukar vara så när Klas ska välja film ;)

Efter det hade vi 40 minuters bild, och sen fick vi gå på en föreställning. Det var två killar som gjorde en pjäs, och dom var riktigt bra! Höll på att skratta ihjäl mig flera gånger, haha! Alla ni som bor i Västra Götaland kommer nog att få se denna.

Men nu ska jag inte uttråka er mer ;) Ni får ha de så bra! Puusspuuuss<3

Emma-Lee!

Har ni hört Johan Palms låt Emma-Lee? Jag var verkligen inget fan av Johan under Idol tiden, men OM hans röst har blivit bättre! Han har kommit ur målbrottet och sjunger nästan manligt, haha! Kanske inte riktigt men... Låten är ialla fall grymt bra faktiskt!

kolla på videon här!http://www.youtube.com/watch?v=MwIjw0mhOYA

(jag är inte så teknisk, så jag vet faktiskt inte hur man lägger in själva videon, haha!)

Redo för MYS

Nu har jag räknat matte och käkat lite kvällsmat, så jag är redo för att Mysa Galet ! Visserligen börjar inte de bra programmen förän om en timma, men jag kan mysa lite framför DC ändå :)  Och om en timma borde det finnas te i köket, så då blir det underbart<3

Vad ska ni göra en kväll som denna? :)<3



BU!

Buu för Kisse! haha.

När jag skulle gå in här på blogge idag såg jag att KISSE och Gaybloggen har kommit upp på mest besökta!  Visst vet jag att båda de har många läsare och så, men de har ju aldrig varit uppe där. Undrar varför de kom upp just nu?
Kan ju säga att jag verkligen INTE gillar Kisse eller Gaybloggen! Visserligen läser jag inte Gaybloggen, men...han stör mig! Inte för att han är bög, verkligen inte, men det är något med han som stör mig....

Och sen Kissie, hon är ju bara FÖR mycket! Hon beter sig ju som en liten fjortis, fast hon är 18 år. och sen beter hon sig som att hon är den bästa bloggerskan, men jag kan ju säga såhär; Kenza har många fler läsare än du av en anledning!

Okej, det var bara det jag ville få ur mig, hehe (a)  Puuspuuuss<3


You shouldn't be here ;) mohah!

Orientering

Hej Goodlooking ;)

Nu har jag ätit väldigt god köttfärssås och spagetti, mmums! Ska snart ta och duscha också, har ju haft orientering i typ 2,5 timma. Men det gick faktiskt riktigt bra! Sprang först med Madde och Melissa, och efter ett tag sprang vi med My också. När vi hade gjort färdigt den fösta kartan tog jag en ny, och den klarade jag helt själv! Woho!  Så det känndes jättebra! Efter det fick vi sluta :)

Planer för ikväll då? Jo, jag har nationella i matte imorrn igen, så jag måste göra lite matte och sen är det Tvdags! 90210, The secret life och Project runway :D Älskar måndags-kvällar, haha.

Men nu måste jag gå och duscha, känns som att det kryper myror i tröjan! haha. puusspuuss<3

Duscha!

Hej Sötizar! Nu ska jag gå och duscha och sen när håret har torkat måste jag gå och lägga mig! Fast jag måste hinna läsa lite i Twilight innan sängen, har inte läst på en hel vecka nu!
Men jag måste ialla fall lägga mig tidigt, har orienteringsträning med skolan imorrn, i TRE TIMMAR! Jag menar herregud! Jag kommer dö! Men jag måste göra bra ifrån mig. För min idrottslärare sa att om jag gör bra ifrån mig så kommer han troligen höja mig till ett MVG, weho. Det skulle sitta så bra nu, hihi.

Men nu måste jag duscha, Puuss på er och GodNatt<3

Ny Mobil!

Åh! Jag vill verkligen ha en ny mobil!   Den jag har är det absolut inget fel på, men jag är trött på den! Och sen tror jag att jag har tappat den lite för många gånger, så allt funkar inte riktigt som den ska...

Men jag har ialla fall sett en mobil som jag bara måste ha! Det är Sony Ericsson X1. Den är helt underbar! Har två av de saker jag vill ha; Touch-skärm och helt tangentbord.  Jag är en liten sucker för coola och nya tekniska saker, haha. Men tyvärr är den väldigt dyr...Kostar runt 5700 kr!
Men jag har tänkt såhär; När jag slutar 9,an kanske jag får lite pengar av mina föräldrar, som avslutnings present, och då ska jag ta av de pengarna och lite av de jag har på banken, har ju faktiskt ganska mycket pengar där!

Så jag tror det blir en ny mobil till sommaren ^^


Extremt snygg, eller hur? 
Föresten, om det är någon av er läsare som har en sånhär, kan ni skriva om den är bra :)

Fysik!

Hej Darlingar!  Nu har jag varit duktig och pluggat i ganska många timmar faktiskt, och det känns som att endel av det har fastnat, men vi får väl se imorrn hur mycket jag kommer ihåg, haha.
För er som inte fattat det så är det Fysik jag pluggar, och jag kan säga att det inte är det roligaste att plugga :/ Men det måste göras!

Jag ska ta och läsa igenom dom sista sidorna i mitt häfte, och sen ska jag ta en paus och chatta lite, om det är någon rolig inne på msn :)  Puusspuuuss<3





Du är min bästa plugg-kompis! ♥

pluggplugg!

GodMorgon alla sömntutor!

Vad har alla för planer idag? Själv måste jag sitta och plugga typ hela dan! Har nationella om en vecka, och jag har inte pluggat så mycket *hosthost*. Så idag ska jag vara riktigt duktig och plugga. Det ser ut som att det är ganska okej väder ute också, så det blir nog att försöka bättra på brännan samtidigt som man studar ;)

Förövrigt känner jag mig asfräsh idag! Vet inte varför, men jag känner mig liksom...så bra! Känns som att dagen kommer bli jättebra, även om jag måste plugga. Blir att man stannar upp ett tag när man ser sig i spegeln, haha! Men allvarlig, jag känner mig FRÄSH! Härligt värre!

But now I have to hit the books! Blir nog inte så mycket bloggande idag, men ni får överleva ändå ;) Puuspuuuss<3


dagens enkla outfit;
- Linne + kortbyxor - Gina Tricot

min arm ser FET ut! men strunta i det :*




ÖH!

Gosh! Jag är så himla uttråkad!  Och sen är jag på dåligt humör...vet inte varför, men känns som att jag bara vill...så sönder nåt! okej, kanske inte riktigt, men aa, lite smått sur liksom...

Det är inget bra på tv heller, så det gör ju inte saken bättre! Menmen! Det kanske loggar in några roliga på msn snart, som man kan chatta med en stund :)


älskar pappas solglasögon! hihi<3

Crousing

Är hemma nu! Och jag kan säga att jag är besviken på kvällen! Trodde jag skulle få askul, men nehe, så skulle det inte bli tydligen. Klart jag hade det trevligt med Madde, men det hände liksom inte så mycket. Det åkte massa bilar, men jag såg/träffade inga roliga männsikor! FAN säger jag bara. Och sen ville jag vara ute länge, men det blev att dra sig hemåt runt 10...

Aja, man kan tydligen inte få allt man vill, haha. Så nu ska jag ta och titta på lite tv. GodNatt<3


innan jag gick ut.


bilar


madde<3

Maat!

Hej!  Nu är det så att jag inte hinner blogga nu heller... ska äta och sen ska jag möta upp Madde så ska vi ut på Crousingen, kolla lite bilar och se fulla människor, haha!
Men jag kanske hinner slänga in en outfit och facelook (jag vet, det blev lite Dessie där!) Annars lägger jag upp det när jag har kommit hem :)

Puusspuuss<3

Bråttom!

GodMorgon sötnosar!  Det blir ett snabbt inlägg, måste blåsa håret och sen åka iväg, ska spela idag igen, vid två tillfällen :)

Jag bloggar när jag kommer hem igen och berättar om kvällens planer! Puusspuuuss<3


Uttråkad!

Argh! Jag är så himla uttråkad så det finns inte!

Har legat ute i solen i typ en timma sen jag kom hem, och då märkte jag att jag hade blivit ganska röd om armarna, så det var bara att gå in och hoppas att det skulle lägga sig ganska fort. Men jag vågade inte vara ute mer efter det, man vill ju inte bränna sig det första man gör i Maj liksom!

Så jag gick upp på mitt rum och satte på datan, och nu sitter jag här fortfarande. Som tur är kommer min morbror och småkusiner och ska grilla med oss, så det kommer bli kul. Mina småkusiner Hanna och Hugo är ju så söta! Man vill bara äta upp dem, haha.

Så jag ska snart gå ner och hjälpa till med det sista. Puuspuuuss<3

BTW. Jag fick den tröjan jag lånade av Madde igår, och den är perfect! En helt vanlig svart luvtröja från ONLY.  Så Tack Bästavän<3

Puss...

på det fina vädret :*  
Dagen har spenderats ute än så länge, väldigt skönt, fast ibland blåser det kallt, men vad gör det? ;)

Efter att jag spelat tog jag och Madde en glass och sen gick vi till Kungsbro igen och gungade/solade tills jag behövde åkahem och äta.
Det finns faktiskt inte så mycket att berätta, så jag ska gå ut och sola en stund till, innan solen går ner. Puusspuuss<3

Sköna Maj Välkommen!

Så var det Maj nu då! Känns skönt att det är vår på riktigt!

Dagen kommer först spenderas på stan, först marcha genom stan med orkestern och efter det blir det att vara med flickorna och gå i det fina vädret :) Sen vet jag inte vad det blir för planer faktiskt.

Men nu måste jag fixa till mig lite snabbt och sen hoppas jag att jag ska få skjuts bort till biblo, där vi ska mötas.
Bloggar lite senare. Puusspuuss<3

RSS 2.0