Valborg!

Nu är jag hemma! Blev en ganska okej Valborg, inte så bra jag hade drömt om, men mycket kul ahde jag ialla fall :)

Började uppe på berget med flickorna. Tyvärr fick de inte tända brasan, och de fick inte skjuta några raketer hellet...trök! Men men. Vi fikade lite och kollade när Linn sjöng en stund. Men sen blev det kallt och Melissa och My gick hem (tråkmånsar ;) ) Men jag och Madde gick hem till henne och tog på oss en extra tröja och jag fick också låna ett par strumpor, så vi kunde gå ut en stund till.

Vi gick till Kungsbro (lågstadiet) och gungade. Massakul! Tog lite kort, och alla blev flumm och konstiga, haha. Sen kom det fram lite fyllisar och började snacka. De kände såklart igen oss som Dennis och Mattias lillasystrar! (Dennis är min och Mattias är Maddes). Börjar tro att jag inte är en egen person, utan jag är och kommer alltid att vara Dennis lillasyster, så om du läser de här Dennis; Tack för att du inte har gett mig mitt eget liv ;)
Det visade sig att en av killarna var våra brorsors gamla klasskompis, och han hade ändrats hur mycket som helst! Sen var det en kille som skakade hand, och även pussade Maddes hand!  Jag tänkte direkt; OMG, hahaha!

En stund efter att de gått kom ett annat killgäng, och en av dem var en som går i våran Franska-klass. Men de hälsade typ bara, stog där en stund och sen gick de och satte sig en bit bort.

Sen blev det riktigt kallt, så vi bestämmde oss för att dra oss hemåt. Så först blev det att följa Madde hem, hon var lite rädd att det skulle komma nån, haha. Och sen fick jag åka hem.

Nu ska jag ta och kolla lite tv och sen måste jag nog gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn...uhh.  GodNatt<3

Bilder;


melissa,madde,my<3

melissa,madde<3

melissa,madde,sara,my<3

Linn<3


Utgång!

Nu har jag käkat lite kebab och fixat mig, så jag är redo för en utekväll med de bästa<3
Har längtat aslänge efter denna dagen, så nu får jag verkligen hoppas att den blir minnesvärd!

Har med mig kameran, så det blir nog några kort under kvällen :)  Puusspuuss<3


Outfit;
-Trasiga älsklings jeans - Gina Tricot
- Svart långt linne - Gina Tricot
- Leopardmönstrat linna - Vero Moda

Smycken (kanske inte syns så bra på bilden)
- Örhängen - SIX
- Ringar - SIX + Glitter
- Halsband - Julklapp



ser något trött ut på bilden!


OJOJ! Måste rusa till Melissa nu! <3

30April!

Hej Buddies! slutade skolan för ungefär en timma sen, så än så länge har jag bara ätit lite mat och läst lite bloggar :)

Skolan gick ganska långsamt faktiskt, troligen fär att jag längtade så till ikväll, hihi. Jag fick äntligen min kod, så nu kan jag göra omval till gymnasiet! Det var på tiden kan jag säga, haha.

Ikväll blir det som sagt att gå upp till Berget med Madde, My och Melissa :) ska bli jättemysigt, fast tyvärr har de ingen eld som de brukar, pga stor brandrisk. Menmen, det kommer bli massakul ändå<3

Fast jag vet inte vad jag ska äta ikväll... Melissa, Madde och My skulle äta hemma, men hos mig blir inte maten klar förän kl 20. typ. Men jag får väl hitta på något snabbt och gott :) 

Det blir nog mer bloggande senare, har inget mer att berätta nu. Puusspuuss<3

dagens outfit;
- Vanligt vitt linne - Gina Tricot
- Tunnt linne - Bikbok?
- Tights - Gina Tricot
- Kofta - HM



Min mat;

klant!

Ha! Ja är riktigt klantig! Jag skulle gå i mina fina skolavslutningsskor här hemma, också skulle jag gå ner för trappan. Också trampar jag snett, så nu har jag svinont i foten! Och jag hade redan ont i den foten :s Aja, så kan det gå!
Jag får helt enkelt ta det lugnt med foten ett tag och hoppas att det är bättre imorrn. Måste ju kunna gå mycket uppe på berget :)
Kan kanske ta lite is på foten? Aa, vi får se vad jag gör!

Men nu ska jag titta på tv och läsa i mitt häfte, så detta blir nog sista inlägget för idag. GodNatt<3


mina fina skor, som tyvärr vill döda min fot, haha!

Gitarr!

Så var denna Gitarr-terminen slut! Lite tråkigt, men det är bara att fortsätta spela hemma. Fast lite tråkig sista lektion. Lisa var tvungen att jobba idag igen, så vi fick ha Magnus. Och men han spelar vi inte lika roliga låtar, faktiskt...så spelar vi inte ens några riktigt låtar! Och sen var det bara en halvtimmas spelning :(

Menmen, vi blev erbjudna att spela på Skôj på öa. Så det ska bli kul, det blir första gången vi spelar upp något :o Visserligen har jag spelat upp med flöjten MASSOR av gånger, men det blir nytt med Gitarren :)<3

Nu ikväll måste jag ta fram mitt Fysik-häfte och plugga gaalet! Vill ju gärna ha kvar mitt braiga betyg, haha.
Men nu ska jag ta och slappa lite, innan jag tar fram häftet ;) Puusspuuss<3

såhär...

såg man ut idag :)




kolla mitt hår! Det är inte blont, det är...mörkblond! Jag vill inte ha det så! Åh, vill va blondblondblond! <3 haha

29April!

Tjullu!

Ah, jag kan inte plugga! Jag ska egentligen plugga Fysik, har ju Nationella om typ två veckor, och jag har inte pluggat nåt...men jag ska ta och läsa igenom endel av häftet ikväll istället ;)

Men skolan idag var jättesköön! Solen lyste och jag mådde riktigt bra! Fast man blev väldigt varm när vi hade orientering, men det gjorde inget, för det var väldigt kul ändå. Vi fick nämligen använda Walkie-talkies :D  haha, det var faktiskt jättekul!

Sen hade vi franska sista lektionen och då fick vi sitta ute och jobba, i en kvart eller så, jättegött! Sen var det bara att traska hem och ta lite att äta :)

Så nu sitter jag och kollar på DC och om lite mindre än en timma ska jag åka och möta Melissa, så ska vi spela gitarr :)

Men nu har jag inget mer att berätta, puusspuuuss<3

28April!

Hello Sunshine! Inte för att det är så mycket sunshine här nu, hehe. Men jag kom ialla fall hem från skolan för en...halvtimma sen kanske. Och då tog jag lite att äta, och nu sitter jag och tjockar mig med en glassbåt...uschusch, men det smakar väldigt gott, haha, så jag förlåter mig själv idag (a).

Skolan idag var mycket bra. Många skratt och mycket slappande i solen. Sen blev det ju ännu bättre när jag fick MVG på min bilduppsats! Så nu tror jag att jag kommer höja mig till MVG i slutbetyg, woho!

Snart kommer Madde hit, också ska vi gå ut och gå ringleden :) Melissa skulle egentligen följa med, men hon skulla kolla skor, så vi får gå ut tsm någon annan gång :)  Sen klockan 7 ska jag gå och spela, i två timmar...vill egentligen inte, men jag måste nog gå ändå.

men nu måste jag gå och fixa mig lite innan Madde kommer, puuussspuuss<3


madde<3


<3


mina fina bilder som ja gjorde på bilden :)


glassbåt :)

PR!

Hey Sweeties<3

Sitter här och kollar på Project Runway, det har precis börjat, så än så länge har det inte hänt så mycket.

Jag var ute och gick på berget med mamma, ca 4 km tror jag, så det kändes jätteskönt! Ska nog ta och ge mig ut en sväng imorrn också, fast då blir det nog ringleden istället :)  Jag måste ju komma i form nu, bara en månad och typ, en vecka kvar till skolavslutning och bal! Gosh vad tiden går! Snart kommer jag sitta och planera vad jag och mina barn ska äta för mat nästa dag, haha!

Men nu ska jag även kolla runt lite och se om jag kan hitta fina frisyrer eller nåt, som man kan tänkas ha till balen :) Puussspuuss<3

27April!

Heej!

Nu sitter jag på mitt rum och kollar på Hannah Montana, som vanligt, hihi. Jag är väldigt trött också, så vi får se vad som händer ikväll. Skulle egentligen vilja ge mig ut och gå en stund, men jag kanske tar fram hopprepet istället och hoppar i minst 10 minuter. (10 min. är lika bra som en halvtimmas jogging!)

Skolan var ganska bra. Fick göra Nationella i matten också, det kändes som att det gick bra :) Efter skolan följde jag med Madde,My och Melissa när de skulle fika. Själv tog jag bara ett glas vatten :]

Men nu ska jag fortsätta titta på tv. Puuussspuus<3

Läskung!

Nu är jag hemma från Torpet igen! Men har jag blivit brun? nej! Har jag blivit röd? nej! Vet ni varför? Jo, för att det har varit jättedåligt väder! Jävla skitmoln säger ja bara, haha.

Men istället satte jag mig inne i huset och läste. Så idag har jag läst minst 140 sidor! 104 sidor! Det är sjukt bra för att vara mig, haha. Så nu ska jag kalla mig för Läskungen, moahaha.

Men sen har det inte hänt något annat idag. Så nu ska jag fortsätta läsa<3 Puusspuuuuss<3

GodMorgon!

GodMorgon alla söta. Har ni sovit gott? I mitt rum har det varit jättevarmt, så jag har inte sovit så jättebra tyvärr... Men jag är ganska pigg ändå :)

Nu sitter jag och kollar på Törnrosa, haha. Det är typ andra gången någonsin som jag ser den filmen.

Men sen när jag ahr tittat färdigt på filmen ska jag ta moppen ut till Torpet där mamma och pappa väntar. Då ska jag läsa och sola massor! Det skulle ju bli nästan 20 grader idag, woho!  Men tyvärr kommer jag inte kunna blogga föränn jag kommer hem ikväll. Men det får ni leva med ;)

Puuussspuuuss<3

Göteborg

Hej allihuupa! 

asså, jag är jättetrött, och orkar inte skriva så mycket, så jag göra en snabb...skrivning om vad som hände typ :P

Ja vaknade 7.15 och åt frukost till halv. Jag trodde att ja hade jättelång tid på mig innan vi skulle åka till Falköping, men egentligen hade ja bara en halvtimma! Så när klockan var 7.50 ropade pappa och sa att vi behövde åka snart, och jag hade bara borstat tänderna! Så jag slängde på mig kläderna, plattade håret så mycket jag hann och slängde ner mitt smink i väskan och sen åkte vi iväg och hämtade upp tjejerna innan vi åkte mot falköping. Sen var jag tvungen att sminka mig på en toalett på tågstationen.

Tågresan gick bra, hände inte så jättemycket. När vi kom till Gbg kollade vi i lite olika affärer innan vi gick och åt kina-buffe, mums! 
Sen kollade vi i många mer affärer, och jag hittade lite olika saker :) Sen åkte vi hem klockan 18.00. 
På tåget satt några fjortisjävlar och muckade...trodde de va ascoola såklart... Kan säga att de gick för långt ett tag, och jag blev riktigt förbannad! Tänker inte berätta vad som hände.

Sen kom jag hem och beställde pizza och så :)

Så nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och softa med chips och cola, haha<3

Detta fick jag med mig hem;

- Vit body - Gina Tricot
- T-shirt - Zara
- Tre par trosor - Pepper
- Bikini överdel - Stadium
- Skor - Top Shop
:)


bilder.

linn & my<3


folket<3


jag och melissa blev så glada! Spegeln fick våra ben att se jättelånga ut!


Linn köpte snygga glasögon, som My gärna ville prova


Min pizza. Var inte så jättegod faktiskt...men det smakade bra med lite mat ialla fall :) (jag åt inte upp hela, haha!)

Btw. Jag måste in till Skövde och köpa jeansjackan inne på Gina, hittade den inte i Göteborg :S

Tv + Pizza!

Tjäänare!  Kom hem från Göteborg för ca en timma sen, så jag har beställt en pizza (fick den hemkörd, woho!) och tittar nu på Robinsson, jättemysigt. Mamma och pappa är och dansar, och brorsan är på fest, så jag har huset för mig själv hela kvällen, yaay!

Tänker berätta mer om Göteborg efter Robinsson, och lägger även ut bilder då :) Pusspuuusss<3


GodNatt!

Nu förstår ni måste jag gå och lägga mig. Fast först måste jag borsta tänderna och tvätta mig :)
Imorrn kommer jag inte kunna blogga föränn jag kommer hem på kvällen, runt 8 halv 9. Men jag tar med mig kamera, så det kommer bli många bilder på många roliga personer! haha.

Godnatt, sweet dreams<3

Nyfiken!

Asså, jag blir så himla nyfiken på vilka som läser min blogg! Jag vet ju att mina tre bästa vänner, Madde,Melissa och My läser den, men vilka kan de andra vara?  Hm...These are the questions that haunts me, haha.

Nu är det ju inte så att jag har flera 100 läsare...men ialla fall! Det är nästan att man vill att det ska vara som på Bilddagboken, att man kan se vilka som kollar, hihi. Eller så kunde ni som läser lämna en liten kommentar då&då ;)

Men nu ska jag ta och titta på Talang och dricka min Cola :)  Ha en fortsatt trevlig kväll. Puusspuusss<3

jag + paow = kompisar?

HAHA, not!

Jag hade liksom en konstig dröm. Jag var i Stockholm och gick in i nån lägenhet också träffar jag på Paulina Danielsson (Paow). Vi börjar snacka och hon berättar att hon och Dessi inte är kompisar längre. Då bestämmer vi oss för att bli bästa kompisar. 

Så hon börjar skriva om mig i hennes blogg och lägga ut bilder på oss osv.  Men en dag får hon en kommentar av en kille, och det står ungefär såhär;

asså, hur kan du umgås med en barnunge som henne? Hon har ju inte ens något läppglans!

Då bestämmer jag mig för att bli en riktig Stockholms fjortis, och börja sola minst 2 gånger/dag, använda 10 lager foundation, klumpiga ögonfransa, bleker håret och skaffar löshår!

Undefär där slutar drömmen. Vad tror ni, skulle något sånt kunna hända mig? haha, nee, jag tror inte det ialla fall!


Jag i en snar framtid? (ohja, jag äger på Paint!)


Shopping-lista!

Nu har jag suttit och kollat runt på olika sidor (mest gina såklart) och hittat lite saker jag ska köpa imorrn!
Det jag har kommit på just nu är;

- Jeans jacka
- Body
- Liten kuvertväska eller liknande
- Tygskor
- Pärlarmband
- Jeansleggings
- Bikini

Men om jag hittar något annat fint blir det nog att köpa det också, hihi.


Bilderna är från Gina, men ska kolla i MÅNGA olika affärer och se vad jag kan hitta :)<3
föresten, jeanslegginsen är 3/4, hur snygg är inte det nu till sommarn liksom?

Glass + Secret Life!

Hey Igen!   Nu sitter jag och kollar på The Secret Life... på Youtube och käkar glass!  Mumisgt värre! Kände att jag behövde lite gott i magen, och det känns ganska bra för halsen också faktiskt :)

Nu har även den dära mattläggaren åkt hem, så nu kan jag sitta i vardagsrummet, myycket skönare för räva kan jag säga,. haha! 

Tyvärr är det fint väder ute, och jag kan inte njuta! Utan jag får sitta här inne... Aja, det skulle nog bli väldigt bra väder imorrn också, och då kommer jag ju vara ute typ hela dagen, så det bli härligt!

Men nu smälter min glass bort, så nu måste jag äta och titta :)  puuusspuuss<3


Jag ♥ Glass!

GoodMorning!

Darling!  So nice to be here again (pratar med extrem engelsk accent) haha. Sorry, jag var bara tvungen (a).

Men nu, back to buisnes. Jag vaknade för en timma sen ungefär, så än så länge har jag bara tagit på mig kläder och ätit lite frukost. Sen var jag tvungen att gå ner i källarn, för en mattläggare kommer och ska lägga matta i trappan upp till andra våningen, så det kommer stinka limm i hela huset, förutom hit ner, haha.

Planer för idag då? Jaa, det blir väl mest att käka halstabletter (som vanligt?), sitta här vid datan och läsa lite. Kanske kan titta på en film också... :)  Så jag har inte så mycket mer att skriva om just nu, så det får bli lite mer bloggande senare. Puusspuusss<3


btw. Jag sov ju mer inbakade flätor inatt. och såhär blev resultatet. Bilden är tagen med webkamera, så man kanske inte ser så mycket. Men jag blev lite nöjd ialla fall :]

tv!

Hey'All!  Hur har ni det? Själv har jag det ganska bra faktiskt. Mår lite bättre, fast det beror nog på att jag tog en Ipren för några timmar sen, hehe.

Men jag tänkte att jag ville ha lite vågit hår imorrn, så nu när mitt hår nästan hade torkat helt gjorde jag små inbakade flätor i hela håret, så vi får se om jag får vågit hår imorrn :)  Så just nu ser jag ut som en liten skolflicka eller nåt i den stilen, haha.

Men jag ska inte till skolan imorrn heller, utan jag är hemma och vilar upp mig inför Göteborg istället, vore ju inte kul om jag mår jättedåligt när vi går på stan.   Åh...ja längtar! Ska bli så himla kul!<3

Men nu ska jag nog göra mig iordning och sen lägga mig och läsa en stund. Så detta blir nog dagens sista inlägg. Godnatt<3

Hjälp! Jag är med i en Japansk tv-show

Hejsan alla glada! Jag sitter nu på mitt rum och knarkar halstabletter (fortfarande), så jag kan säga att det var tur att jag köpte en stor påse igår, hehe.

Nu ska jag titta på Hjälp, jag är med i en japanks tv-show. Jag har aldrig kunnat se de förut, har ju annars dans på torsdagar. Men nu kan jag äntligen se det. Många säger att det är väldigt sjukt, så det kan nog bli väldigt kul!

Oj, nu börjar det!  Bloggar mer efter det. Puussspusss<3

Twilight

HejHopp!

Nu är ja lite smått irriterad faktiskt! Jag höll på att kolla på Twilight på Youtube, men så märker jag att den som lagt ut de delarna ur filmen, inte har lagt ut alla! As störande!  Sen hittar jag en sida där man tydligen kunde kolla på den online, men de va man tvungen att fixa nån skit, så det gick inte heller... Åh så störande! När man har börjat kolla på en film vill man ju gärna titta färdigt på den...  Aja,, What Ever!

Men jag ska nog ta och sätta på en annan film nu, kanske blir...Mean Girls? eller kanske Material Girls?  Aa, vi får se. Först ska jag ialla fall hämta lite fika :)  Puuss på er<3

Bring it on!

Hej Bloggen! (igen)

Jag har precis ätit lite, det blev Wokat, fast jag mådde lite illa precis när jag ätit upp... Menmen.
När vi satt och åt ringde någon och sa att min kamera äntligen är lagad! Woho! Så pappa ska kanske åka och hämta den i eftermiddag :D Jag har saknat den såå.

Men nu ska jag ta och titta på första Bring it on filmen, det var ett tag sen man såg den. Tyvärr har jag inget godis eller dricka, så jag får nöja mig med mina halstabletter istället...

Hejs så länge alla sötingar<3


Feriepraktik

Vet ni vad jag glömde att skriva igår? Jo, jag har fått veta vad jag har fått för Sommarjobb!  Så i sommar kommer jag jobba som Kommun-musikant i två veckor. Härligt! Få spela och upptäda, och få betalt! Det kan ju inte bli mycket bättre än så ;)
+ Att både Melissa och Linn fick samma jobb, så aa, jag kommer ju inte ha det tråkigt om man säger så!

Men nu måste jag nog återgå till boken; Om jag kunde drömma. Så hörs vi senare. Puussspuusss<3


Sjuk!

Happ, det blev att stanna hemma från skolan idag. Vaknade upp med över 38 graders feber :(
och jag som skulle göra Nationellt prov i matte idag. Jag kunde visserligen ta en ipren och gå och göra provet och sedan gå hem. Men jag har sovit så jävla dåligt inatt, så jag skulle inte kunna göra bra ifrån mig, och jag vill få så bra som möjligt på detta provet. Så jag får göra det någon annan dag istället...

Sen kanske jag missar Öppet Hus också! Men jag har ju så himla ont i halsen, så jag skulle nog inte kunna vara med, även om jag inte hade feber på kvällen... FAN!  Jag som såg fram emot ikväll :(

Menmen, jag får sitta här och knarka halstabletter och hoppas att jag blir bättre tills imorrn. Kan ju inte vara sjuk på lördag, då bär det ju av till Göteborg för att Shoppaaa!

Men nu ska jag nog ta och läsa lite, har ju inget bättre för mig så. Puusspuusss



GodNatt!

Hej igen!  Det blev inget mer matte-pluggande för mig. Mår skitdåligt! För några minuter sen var jag tvungen att springa till toan, för jag trodde jag skulle spy! Men neh, de kom inget, haha! Men jag tog ialla fall febern då, och gissa vad!  Jag har ingen feber. Asså, det är ju jättebra att jag inte är sjuk, men när man mår pissdåligt vill man ju nästan att man ska vara sjuk, ialla fall lite, eller?  Menmen, nu kan jag ialla fall gå till skolan imorrn, och göra mitt bästa på Nationella!

Men nu måste jag gå och sova, GodNatt alla söta<3

koncentrationsproblem!

Ah, jag kan inte fokusera på matten!  Det känns som att jag kan det jag behöver kunna, men...man vill ju ändå kunna räkna lite. Menmen, det kommer nog gå bra ändå.

Nu ska jag gå och hämta lite te, och en kaka som mamma bakade idag! (älskar när mamma bakar, haha) 

Puussspusss<3

Småsjuk?

Hej bloggen!  Sitter här, men ska snart börja räkna matte, har Nationella på morgonen imorrn, usch.  Men jag får hoppas att det går bra.
Tyvärr tror jag att jag har blivit lite småsjuk. Har Pissont i halsen (troligen pga. allt sjungandet!) också fryser jag massa, även om jag har tjocktröja och mjukisar på mig. Så vi får se hur jag gör imorrn. Kanske går och gör provet och sticker hem och vilar under dagen, MÅSTE ju vara med på Öppet Hus. Typ alla kommer ju dit, så då kanske man kan se lite roliga personer :)

Men annars då? Jo, jag har varit otroligt trött idag. Det är nog det tröttaste jag varit på jättelänge! Fast alla (madde,my,melissa,linn) var väldigt trötta idag.

Men nu måste jag sätta mig vid matteböckerna och knarka halstabletter... Pussspuussss<3

AH!

OJOJOJ!  Gud vad trött jag är! Det var nog pga den ruuliga dagen i skolan, körde nog slut mig totalt. 
Men jag har ialla fall duschat och sånt, så jag känner mig fräsch, och snart ska jag lägga mig och läsa lite :) 
När jag hade duschat hade jag inget bättre för mig, så jag satte såna där...papiljotter (?) i håret, ni vet, sånna rullar typ. Jag vettefan vad de gör för nytta, haha, men det är ju kul att prova.

Sen ska jag nog också sätta på en ansiktsmask också, så kommer jag vara super fräsch tills imorrn! Eller...ska jag ta det imorrnkväll, så att jag blir super fräsch till Öppet hur på Torsdagen?  Ja, så får det bli :)

Men nu ska jag gå och göra mig iordning och lägga mig och läsa :)  GodNatt<3

Det nya Hårmodet kanske? haha, skulle inte tro de va!

ElevenVal!

Hej alla söta männsikor! Nu förstår ni, tänkte jag ta och berätta om min fantastiska dag!

Va har alltså börjat med Elevens Val nu, och jag har valt att träna inför skolavslutningen, dvs. Kören. Men Jag, My, Madde, Melissa och Linn ska också sjunga en låt, bara vi, så den har vi tränat på idag, och det gick...SUPER! Alla vi kommer äga, moaha.
Sen tränade ävn hela kören på två låtar (det kommer mer låtar senare) och de var Sommarnatt och Hope & Glory. Och än så länge känns det jättebra, visserligen ser det bara ut som att vi i 9A (<3) har roligt när vi sjunger! Vi hoppar och dansar och har det jättekul, medans alla andra bara står där och ser allmänt uttråkade ut, haha. Men alla kan ju inte vara lika bra som vi ;)

Sen när vi hade rast dansade jag, Melissa, Madde, My och Linn till Sommarnatt och Hope & Glory. Haha, vi var nog väldigt underhållande för de som var i rummet samtidigt! Vi improviserade hela tiden, men ändå såg det...ganska bra ut, haha.

Efter skolan gick jag och några till och fikade, mycket mysigt :) SJälv var jag så himla hungrig att jag tjockade i mig en hel räkmacka och en ramlösa!  Onyttigt? Ja, kanske, men vääldigt gott!   Och efter det var det bara att knalla iväg till orkestern.

Men nu orkar jag inte berätta mer, så jag ska gå och ta mig en dusch :)Puussspuss<3

Lite bilder :)

Lite dans i korridoren



Inne från Julius (alla ser väldigt glada ut, inte sant?)



Bilderna är suddiga, I KNOW!

Smoothie!

Nu kommer mitt Smoothie recept :)  (Som jag skulle lägga in för ett bra tag sen, haha)

I denna använder jag Hallon, Yogurt/fil, grädde, chokladsås och lite juice. Jag använder inga speciella mått, utan jag häller upp lite yougurt, häller i ganska mycket hallon (Hallon is my LOVE), liite juice, liite grädde och liite chokladsås. Sen mixar jag allt med stavmixer eller i en såndär stor maskin.
Denna kanske itne är den nyttigaste, men om man vill ha lite nyttigare äre ju bara att skita i chokladsås och grädde, (grädden är bara till för att den ska bli lite tjockare).

Sen om man vill att det ska se lite finare ut kan man strö över O'boy eller chokladpuddings pulver också :) Smaskigt Värre!
Detta tar ju bara 5 minuter att göra, så det är ett perfekt mellanmål. Och man kan ta lite vad som helst att blanda i. Men det bästa är att ta yougurt som Bas, då det gör att det blir en bra konsistens på smoothien.
Hoppas det smakar!

Hallon Smoothie! (orkade inte vända på bilden)

TV

Hej på er igen!   Nu sitter jag vid tv'n och har börjat titta på 90210, efter det blir det The Secret life och sist Project Runway.

När jag kollade runt lite på internet blev jag på väldigt dåligt humör, pga en enda liten bild...tänker inte ta det här på bloggen. Men det är konstigt hur en liten bild kan göra en så ledsen och arg! Men jag satte mig och läste i Om Jag kunde drömma/Twilight och blev på bättre humör :)   My life has to go on!

Imorrn är det dags för Elevens val, ska sjunga då, ska bli riktigt kul! Sjunga hela dagen lågn, haha.

Men nu måste jag fortsätta titta på tv :)  Puussspuuss<3


90210<3

20April!

Tjo Hotties!  Hur har eran dag varit?  Min har varit ungefär som den brukar, slapp!
Fast jag var tvungen att gå till skolan, min cykel har fått punka. Jobbigt! haha. Jag kunde visserligen ta moppen, men jag kände för att gå istället.
Sen i skolan försökte vi bestämma tema till Balvagnar och Spex-kort, men vi blev nog inte riktigt färdiga.

Efter skolan gick jag till JS och köte Pepsi och sen gick jag iväg till spelningen. Men jag måste säga en sak, Pepsi smakar skit! Om man gemför med vanlig Cola. Så neh, ingen mer Pepsi för min del!

Efter spelningen åktejag hem och gjorde mig en varm macka, med bacon och ost, MUMS!   Också drack jag Ramlösa - Skogshallon till det. Det blir inte mycket bättre än så! haha.

Sen då? Det blir ingen träning idag. Faktiskt då blir det ingen träning på ungefär 3 veckor! Mamma måste springa, då hon ska va med i Göteborgs-varvet i Maj. Så hon vill fokusera på springningen. Men jag får försöka ge mig ut och gå eller något, så jag håller igång :)

Neh, nu ska jag dricka upp resten av min Ramlösa och börja chatta med främlingar, haha!   Puuussspuuss<3


såhär kan det se ut när jag gör Mellanmål!

omegle.se

haha, gå in på den sidan! As kul. Man kan chatta med folk från hela världen!   Har chattat med folk från, Schweiz, Brazilien, och USA bl a.  

Några är ju lite konsiga, men då äre bara att starta en ny chatt!   

Men ialla fall, jag tror jag snart ska gå upp och göra mig iordning, är ju skola imorrn :/  Men men. Jag bloggar imorrn. GOdNatt<3

Decode<3

Hej Allihopa!
Sitter och kollar på lite tv nu, måste låta mina stackars fingrar vila! Har spelat gittar i flera timmar med Melissa nu :) Eller..spelade, hon åkte ju hem för nån timma sen =P

Men vi spelade ialla fall på Decode - Paramore, och aa....VI ÄGER! eller vad säger du Melissa?haha,
det lät riktigt profsigt, när inte jag spelade fel, haha. Men det känndes faktiskt riktigt bra när vi satt här och spelade.

Annars då? Jo, det är skola imorrn *suck*. Men denna veckan kommer nog gå fort, vi har ju Eget Arbete i tre dagar :) Ska bli mycket kul

Men nu ska jag kolla om det finns nån att chätta med. Puuuussspus<3

Balklänning<3

Heej!  Usch va jag är dålig på att blogga nu för tiden?!  Men det ska det bli ändring på!

Men ialla fall. Igår var jag och mamma i Lidköping för att kolla Balklänning. Vi kollade i många olika affärer, men slutligen hittade jag en jättefin klänning inne på MQ, den är ceris med ett lila band i midjan. Men den fanns inte i min stl där, så vi åkte till Skövde och köpte den där ist :)
Sen hittade jag även vita, trasiga jeans inne på Gina, och jag blev överlycklig, har velat ha sånna jeans ända sen jag såg dem på Hemsidan, haha.

När vi kom hem åkte vi direkt ut till Torpet, därför har jag inte kunnat blogga i helgen. Men nu måste jag gå och sminka mig, Melissa kommer snart och då ska vi spela lite gitarr :)<3

Puuusspuss<3

-

Usch, jag har svårt att komma på rubriker!  VIssa tänker kanske; Men hallå? Rubriker är ju det lättaste med hela bloggköret, men jag har verkligen svårt för det...Det måste jag jobba på!

Men ialla fall. Sitter och kollar på DC som vanligt, det är ju nya avsnitt av Waverly Place, inte mitt favorit program, men det är kul ändå :)   Gjorde mig även en underbart god Smoothie förut också, kan lägga in en bild lite senare, och även skriva ltie om hur jag gör, det är ju typ ett perfekt mellanmål efter skolan.

Men nu ska jag och mamma åka fram och handla lite. Pussar och kramar<3

17April!

Hej Everybody!  Hur mår ni?  SJälv är jag jäättetrött! Så jag ska skriva ett kort inlägg om min dag och sen ska jag lägga mig och sova en stund :)

Dagen började med attjag fick punka eller nåt på väg till skolan, så det gick assegt när jag cyklade. Sen var jag riktigt jävla trött hela dagen faktiskt, men jag höll humöret uppe ändå. Och sen efter badet blev jag ännu tröttare, ofc!

Sen har det hänt något konstigt med min fot. Ni vet där som foten fak böjas, upp och ner typ. Jag kallar det fotväcket, hoppasni fattar, haha. Men ialla fall, jag får asont där ibland, typ när jag går ner för trappor och sånt, riktigt jobbigt.  Usch va det är synd om mig!

Men nu måste jag sova, bloggar lite mer i eftermiddag :) Puusspuuss<3

Chatting with strangers?

HejHoppILingonSkogen!  Har precis duschat efter ett mycketroligt danspass. Dansen vi håller på med nu är jätterolig! Men vi fick veta att det bara är 6 pers i våran grupp som kan vara med på uppvisningen på Nationaldagen! I can feel the presure!  Då är det bäst att man inte sabbar allt, haha.

Men nu då? Jo, jag ska försöka hitta en sida där man kan chatta med folk över hela världen, fast man kan nog inte välja själv...Adde visade den sidan i skolan idag, och de verkade lite kul (;  Sen ska jag även försöka läsa ut min Miley-bok ikväll :)
Pusspuss så länge<3

16April!

HejHej nu blir det barnprogram!  Ne, kanske inte riktigt, haha. Men jag hade tänkt berätta om min extremt intressanta dag (sarkastisk?)!

Först tog jag moppen till skolan, så jag hämtade även upp Melissa, och när jag skulle åka var det jättefint väder ute, så ja tänkte; Hm, jag har ju en tjocktröja på mig, så jag skiter i jackan idag!  Men när jag började åka var det sviinkallt! Mina fingrar frös till is! Eller, nästan ialla fall.  Men jag klarade mig till skolan utan större köldskador, haha.

Sen i skolan hände det inte så mycket, bara att jag blev lite trött på svenskan. Och då skulle vi skriva, men mina blev mest taskiga rim, hihi. Kunde inte hjälpa det. Sen hade vi även ett sista matteprov innan nationella nästa vecka, känns oms att det kan gå ganska bra :)

Sen åkte jag och mamma och kollade på balklänningar, men det var ett aslitet och lite myskoställe faktiskt, så jag provade två klänningar bara för att vara snäll mot hon som jobbade där, haha. Sen sa vi att vi behövde tänka lite och åkte hem. Så jag och mamma ska åka till Lidköping på lördag och kolla .

Nu är maten färdig!  Måste dra, puusspuss<3

GodNatt!

Nu somnar jag snart! Så jag ska ta och lägga mig, men först ska jag ta och läsa lite i boken :)
SovGott alla Söta<3

15April!

Hej alla söta!

Det blir ett lite sent inlägg om idag. När jag kom hem gjorde jag mat och efter det satte jag mig och läste Miley Cyrus - Miles to go. Men nu kan jag ialla fall berätta om dagen :)

Skolan var soft som vanligt, fast innan idrottslektionen gjorde några av oss i klassen en pyramid! Vi gjorde det två gånger, en gång var jag på "andra raden" och en gång var jag överst, riktig kul! Fast de som fick va i botten blev lite trötta i armarna, hehe.

Sen kom jag hem och då gjorde jag som sagt lite mat och sen satte jag mig och läste, så nu har jag inte så jättemånga sidor kvar :) Så Madde, snart får du tillbaka boken, haha.

Hm...vad kan man berätta mer? Jo just de! Jag och Mamma ska kanske och kolla på balklänning imorrn, kommer inte ihåg vart det var, men vi skulle ialla fall kika lite :) Åh, jag längtar!

Men nu måste jag torka håret, var liksom och tränade för en timma sen ;) Puusspuuss<3

Dagens outfit;
Stuprör - Look
Vit baströja - Gina Tricot


Vår Pyramid! 9A For lajf<3

TVmys

GoodEvning Darlings!
Sitter här i mitt lilla, lilla rum och tittar på Bästaste Hannah Montana <3  Känns bra att sitta här i min nya favoritmyströja, haha.  Men tyvärr har jag redan druckit upp mitt te...så jag ska nog gå ner och hämta en kopp till, det är ju ingen riktigt myskväll utan en kopp te :)  Känner att jag behöver mysa lite extra idag, har ju kännts lite jobbigt idag.
Men detta blir troligen det sista inlägget för ikväll, GodNatt sötnosar<3


Usch, ja va så lycklig ett tag, trodde verkligen att det kunde hända något, också händer det här!
Det är nog inte meningen att jag ska hitta någon speciell.
MenMen, jag har ju underbara kompisar som jag vet kommer stötta mig♥

14April!

GodDag alla Glada!
Har precis ätit lite flingor efter en ovanligt normal dag i skolan. Det enda som hände idag var...att den gick ovanligt fort, hehe. Jo just de, det var lite kul på bilden. Jag och Madde hade en liten "fight", jag och Madde var Team Miley och My var...anti Miley eller något, haha. But we still Love you My (a)<3

Men sen när jag kom hem hade jag fått ett paket, från DC! Och i det låg det lite Hannah Montana presenter; En Tjocktröja, ögonbindel, skrivbok och nessesär :D Jag blev överlycklig när jag såg det! Och hur hade jag fått det? Jo, jag var med i en tävling på Blip.se för ett tag sen och jag hade tydligen blivit en av vinnarna !
Fatta vad paff jag blev, jag vinner aldrig något. Men aa, nu har jag en asmysig tröja och andra fina saker, så puss på dom<3

ser lite ledsen ut på bilden, men jag är väldigt lycklig ^^

13April

Ursäkta för det dåliga bloggandet igår! Va ute med Madde hela dan, asgött!  Efter de tog ja moppen ut till torpet där mamma och pappa väntade, så det blev inget bloggande. men nu är jag hemma, en stund ialla fall. Måste skynda mig att göra mig iordning nu, ska vara med Madde och Melissa idag, s jag hoppas att vädret blir lika bra som det var igår :)

Jag bloggar mer ikväll, puussspuuss<3

Glass, sol och trevliga minnen.

Ja, det va det dagen bestod av. Jag gick och mötte tjejorna halv ett, och då gick vi direkt och åt glass och de fick sina presenter. Madde och Melissa fick örhängen och My fick ett halsband, de sa att de blev glada, så jag hoppas att de verkligen blev de, haha.
Sen cyklade vi igenom nästan hela stan och stannade vid några lekparker och slappade i solen. Vi pratade massor hela dan och det var skitmysigt! Tack flickor för en underbar dag<3




På kvällen åkte jag med mamma och pappa ut till Dan och Nina, och där åt vi Påskmat och spelade lite spel :)  Sen smällde vi också lite smällare.  Men vi var tvugna att åka hem tidigare än vanligt då Johanna skulle sjunga i Kyrkan .
Så nu sitter jag här och hoppas att jag kan hitta någon rolig att chatta med på msn, hehe.
Hoppas att ni har haft en underbar Påsk med massor av godis och sol :)  Godnatt på er<3

Glad Påsk!

GodMorgon alla Glada!  Och Glad Påsk på er!  Har ni fått något påskägg?  SJälv har jag inte fått de! Fan. Men jag hoppas att mamma och pappa är och köper det åt mig nu, annars tänker jag köpa ett eget :)

Idag ska jag äntligen vara med flickorna, var ju ett tag sen nu, så det ska lbi skönt att se dem igen. Vi har bestämmt att vi ska käka glass och bara njuta av solen. Jag har ju inte fått göra de på hela veckan, var skit väder nere i Holland, fast veckan innan hade de varit runt 20 grader...typiskt.  Men nu ska jag njuta som fan! haha.

Ikväll drar vi upp till Dan och Nina och firar påsken, så det ska bli trevligt, jag och Johanna kommer troligen prata massa om Holland :)

Jag bloggar lite senare och berättar om min dag. Ha en Underbar Påsk och ät massor av Godis! Puussspuss<3

Dagens Outfit;

Alla Kläder - Gina Tricot
Örhängen och tre av ringarna - SIX
Den andra ringen - Glitter

Bilder

Nu kommer lite bilder från Hollandsresan ;)

(sista bilden; Det är alltid kul att gays och heteros får gå på samma bio, haha.)

Home Sweet Home!

I'm Back people! Missed me? I know you did! haha, skojja. 

Men ialla fall, nu är jag hemma och det är as gött! Kom hem halv ett i natt, efter ungefär 16,5 timmars bussresa, uuh.

Men jag har haft det jättekul i Holland, träffat många roliga människor och aa, haft de askul. Roligast var nog shoppingen med Elin och partyt, jag fick ju igång alla att dansa typ "cancan" dansen :D Yay Me!

Men sen har vi lärt oss att spela golf och gjort massa andra sporter, och sen spelat såklart. Och jag kan ju säga att vi i den svenska orkestern är något bättre än de Holländska, haha.

Sen tog jag massa bilder, men de lägger jag upp lite senare (;  Puussspuuss<3

Hejdå!

Nu måste jag gå och lägga mig. Ska upp halv 4 imorrn bitti för att åka till Holland. Ska bli jätteskoj, pratade precis med tjejen jag ska bo hos, och hon har lite roliga planer fixade, bla. bowling :)  

Jag kommer hem natten mellan torsdag och fredag, så det blir tyvärr inget bloggande förän på Fredag, om jag inte får tag på en dator där nere.

GodNatt och Hejdå Bloggen! <3

Sola!

Hej Söta bloggläsare!  Hur har eran dag varit? Hoppas att den har varit lika varm och solig som min, hihi.  Förut var jag på baksidan och gjorde färdigt min engelska berättelse, så nu ska jag bara skriva den på datan, och de hinner jag kanske ikväll. När den var färdig la jag mig och solade en stund, det var riktigt skönt!

Sen har jag packat klart och köpt all mat/godis jag behöver ha med mig, så nu kan jag ta det lugnt hela kvällen :)  <3

Vårkänslor

SHit! De r så jäkla gött väder idag också! Nu känner man att vårkänslorna kommer. Har precis vart på en extra orkesrerövning, gick bra. Fast jag var sjukt trött! Somnade typ kl 2 igårkväll, och sen va ja tvungen att gå upp kl 9..uuh. Men jag ska inte klaga, imorrn måste jag gå upp typ halv 4, eller tidigare! Bussen till Holland går nämligen klockan 5. Det känns inte riktigt som att jag ska åka imorrn...konstigt. Förra gången var jag nervös i flera veckor, haha. Men nu måste jag packa fram lite kläder, det är tydligen runt 20 grader där nere, så jag kan ta med mig mina vår/sommar kläder, hihi.

föresten, jag såg en Blomma utanför huset! Jag säger det igen; Vårkänslor!<3

Tjockis!

USCH! Har snart smällt i mig en hel burk med pringles själv! + att jag dricker massa påskmust. Snacka om att tjocka sig till1000, haha. Men äsch, lite extra träning så blir allt bra igen ;) 

Har försökt göra engelskan, men det går inte bra alls! Kan bero på att jag har tv'n på och msn uppe...men jag får jobba väldigt ordentligt imorrn istället.

Men nu ska jag fortsätta chatta (:  Godnatt<3

Påsklov!

Hej alla söta! Sitter och kollar på Talang 2009 med pappa, men han och mamma ska nog snart åka iväg och dansa, så då blir jag själv, om man räknart bort brodern och alla hans kompisar på övervåningen.

Påsklov nu då, riktigt skönt! Lovet inleddes med Daimglass med bästa Madde och sedan var vi hemma hos mig, eller vi var ute vid lekplatsen hela dan, till kl 19 då hon skulle hem. Vi satt och snackade, skrattade, dansade och kastade sten på varandra. Är så glad att jag har en vän som Madde, vi kan verkligen prata om allt<3 Så känn dig älskad plutten!

Ikväll måste jag göra min engelskaberättelse, fast det kommer nog gå ganska segt, hehe. Men jag har imorrn på mig också.

Neh, nu ska jag fortsätta titta på tv :)  Pussar<3


I skolan

Heej Bloggen!

Hur mår ni där hemma? SJälv sitter jag i biblo i skolan och har engelska, ska snart börja skriva på min engelskaberättelse. Efter skolan blir det att köpa lite godis med Madde, och sen ska vi nog va hemma hos mig en stund.  Så  bloggar väl efter att hon åkt hem ;)  Puussspuuss<3

Dans!

Tjoo ! Har precis tagit en snabb dusch och har lite småtråkigt.  Var ju på dansen för ca en timma sen, det gick ganska bra, lite småtrött i armarna bara. Tur att vi har börjat med en ny dans ialla fall! Den första har blivit långtråkig, hehe.
Imorrn är det kortdag, skönt det. Först syslöjd, och då ska jag försöka bli klar med min kjol (som tyvärr är lite stor i midjan). Sen äre bad och efter det engelska. Sen är det äntligen PÅSKLOV, woho!

På kvällen ska mamma och pappa till parken och dansa, och Dennis har då fått lov att ha över kompisar. Skulle egentligen vilja sova över hos någon, men jag har min Engelskasaga att skriva på. Så jag ska köpa lite godis och kolla om vi har nån bra film hemma, så jag kan klara mig hela kvällen på mitt rum, haha. Men det ska bli lite mysigt och, ha lite tid för mig själv lixom.

Men nu ska jag gå upp och göra mig iordning för kvällen tror jag. GodNatt Bloggen<33

Konsthistoria - Done!

Yes! Den är äntligen färdig, och jag är så himla lättad, haha. Blev mycket nöjd med den, så jag hoppas på bra betyg.
Som en liten "belöning" för att jag blev färdig satte jag mig och fixade mina naglar, men de blev inte så bra som ja trodde. Först var jag tvungen att klippa mina längsta naglar, då dom hade fått av i kanterna och sånt. Sen var nagellacket jag valde jättedåligt! Klumpigt och segt... Så resultatet blev inte så bra jag hoppats på. Menmen, jag orkar inte ta bort det och måla på nytt, så detta får jag ha ett tag nu. Sen de sista som hände var att jag tappade nagellacket! Så jag fick färg på min fotölj och på händerna...jekla skit!

Men nu känner jag att maten snart är färdig, så jag ska gå ner och äta lite innan jag ska iväg och dansa :) Puussspuss<3


Nagellacks-remover - Gripen
Rosa nagellack (skit) - IsaDora
Stärkande nagellack - Loreal och Creative.

Glass!

Mmm, har precis gjort iordning en skål med glass, chokladsås, strössel, pärlsocker och lite riven choklad på,   riktig lyx, haha!  Men det blev lite fel med min första försök blev inte så bra...råkade ta ströbröd istället för pärlsocker, haha. Men det vara bara att göra nytt. Ska nog hämta mina solisar och sätta mig i solen när jag äter min glass, det är ju underbart väder.
Sen måste jag sätta mig med bildanalysen, men det går nog ganska fort :)

Nu ska jag ut, puusssaar<3

Finally!

I'm Done!  Min uppsats om Titanic är klar! Känns så jävla gött att inte behöva sitta och slita med den mer! Den blev 16 sidor och jag är jättenöjd med den :)  Nu har jag bara det sista på Konsthistorian kvar, sen är jag färdig med alla mina uppsatser (Y)   

BTW. För er som inte fattade de så sitter jag i skolan, haha.  Och jag har nu en kvart kvar tills det är lunch och efter det är det bara två lektioner kvar på dagen, riktigt skönt! 

Förut fick vi göra ett högskoletest typ, på svenska ord-förståelse. Fick 19 rätt, och det var tydligen bra, haha. I'm Good!
Men nu är det bäst att jag avrundar, annars blir min lärare arg! Puussspuusss<3

Duktig!

WOHO!  Jag har nu bara min Bildanalys kvar på min konsthistoria. Har jobbat riktigt bra idag om jag får säga det, haha. Därför tänker jag nu ta en lång skön dusch och efter det sitta vid tv'n, dricka te och träna på lite franska.
Imorrn ska jag ta itu med med So-uppsats så jag har det utskriven också, då kommer jag känna mig lättad kan jag säga!

Puussaarr<3

FörstaApril!

April, April din Dumma sill!  Har ni blivit lurade idag?  Det har jag, eller bara ett jätte litet skämt, typ; Sara, du borde knyta din skosnören.  Osså kollade ja ner också va de knytna, väldigt bra skämt tycker jag, haha.
Men jag lurade en miss Elin på franskan. Vi skulle precis gå ut och gå också kommer Elin mot mig, och jag säger att det regnar ute. Och hon blev as chockad! Såg askul ut, haha.   Men våran promenad var jättemysig, jätte soligt. Och när solen lyser blir jag på jättebra humör, jättekul de med.

Efter skolan tog jag och Madde min moppe fram till stan, också fikade vi med My, Melissa, Linn, Robin och Adde. Jag och Madde tog kladdkaka med grädde och cola, huur gött som helst! 

Ikväll ska jag plugga franska och göra min diskussion i Bilden...uschusch.  Men det är bäst att börja direkt. Puusspus<3


1. Dagens Outfit;
- Vitt linne - Gina Tricot
- Kjol - Gina Tricot
- Kofta - H&M
- Leggins - Gina Tricot

2. Vårbild från Franska-promenaden

RSS 2.0